Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2021 16:23

Αναβλήθηκε το ΑΕΛ - ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ αφού δεν ήταν εφικτό να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από τα χιόνια. Δέσμευση των γηπεδούχων ώστε να είναι έτοιμο αύριο (15/02).

Είναι οριστικό ότι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (14/02) δεν θα διεξαχθεί.

Αυτή την ώρα συντάσσεται το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια του διαιτητή, ο οποίος ήδη είχε επιθεωρήσει το γήπεδο και ενημέρωσε ότι σήμερα το ματς δεν μπορεί να γίνει.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής: "Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας «για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά"

Από την πλευρά του ο Οικονομικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, τόνισε πως ήδη το χιόνι έχει αρχίσει να λιώνει στο γήπεδο, ενώ έχουν και τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας τη Δευτέρα.

Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ η αναμέτρηση θα μεταφερθεί για την Δευτέρα την ίδια ώρα (καιρού επιτρέποντος), δηλαδή 17.15.

Πηγή: sport24.gr