Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 17:28

Προσφεύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφτηκε από τον
Προσφεύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για να αλλάξει την απόφαση της Ομοσπονδίας η οποία αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, χωρίς καν να ρωτήσει τους Ηπειρώτες.

Η απόφαση της ΕΠΟ να προβεί σε αλλαγή της έδρας του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο όπως ήταν λογικό προκάλεσε την αντίδραση των Ηπειρωτών. Στα Γιάννενα "βράζουν" με την απόφαση αυτή ξεκαθαρίζοντας πως η όποια απόφαση πάρθηκε χωρίς την συναίνεση του ΠΑΣ και είναι χαρακτηριστικό πως η ΕΠΟ δεν μπήκε καν στην διαδικασία να ρωτήσει τον σύλλογο απλά ανακοινώνοντας την απόφαση για αλλαγή της έδρας. Ειδικά μάλιστα, σε μια στιγμή που το γήπεδο δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ και ο καιρός στην πόλη μέχρι και την ημέρα του αγώνα αναμένεται να έχει ηλιοφάνεια και 9 βαθμούς.

Έτσι, ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναμένεται την Τετάρτη (17/2) να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για να προσβάλει την απόφαση αυτή και ο αγώνας με τους «πράσινους» να διεξαχθεί κανονικά στα Γιάννενα και στους Ζωσιμάδες.

Πηγή: gazzetta.gr