Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 13:54

Παναθηναϊκός: «Καθήκον η νίκη στα ντέρμπι κι όχι... λόγος για πριμ»

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού την Κυριακή στη Λεωφόρο, όμως, αυτό, όπως προκύπτει από την ΠΑΕ, δεν αποτελεί λόγο για να δοθεί πριμ, λόγω και της φιλοσοφίας του συλλόγου για την κάθε ξεχωριστή επιτυχία.

Οι «πράσινοι» πήραν το ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την... ημέρα των ερωτευμένων, με τα γκολ των Μαουρίσιο και Σανκαρέ, για ένα αποτέλεσμα που φυσικά σημαίνει πολλά για το γόητρο και την προσπάθεια ευρωπαϊκής συμμετοχής την επόμενη σεζόν.

Το θέμα του πριμ που θίχτηκε... και από τους ποδοσφαιριστές στ' αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα όπου ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε εκεί για να συγχαρεί την ομάδα, δεν... αντικατοπτρίζει τις αξίες και τη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού.

Ναι μεν υπάρχει ένα μπόνους ως επιβράβευση σε κάθε τριάδα νικών, ωστόσο, η ΠΑΕ διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τονίζει πως σε ένα και μοναδικό ματς, ακόμα κι αν είναι ντέρμπι, η νίκη είναι υποχρέωση για το «τριφύλλι» κι όχι ξεχωριστός λόγος για να δίνεται πριμ...

Πηγή: gazzetta.gr