Δευτέρα, 09 Ιούνιος 2014 12:34

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: "Δεν ήρθε για ένα χρόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…", λέει ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος

Γράφτηκε από τον

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στη Σπάρτη τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η άνοδος στη Γ' εθνική μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ερμή Κιβερίου στο Αργος. Η λακωνική ομάδα υπέστη ένα μπλακ άουτ στο τελευταίο 15λεπτο και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 και έπαιζε με παίκτη περισσότερο, οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και το πλήρωσε δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.


Η απογοήτευση στις τάξεις της Σπάρτης είναι μεγάλη μιας και αυτή η ομάδα χτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Γι' αυτό και δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για να έρθουν παίκτες αξίας και το μπάτζετ ήταν πολύ υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικόλαρος μίλησε στο "Ν" για το άτυχο ματς με τον Ερμή Κιβερίου, αλλά και για την επόμενη μέρα του λακωνικού συλλόγου: "Η ομάδα ήταν άτυχη γιατί συνολικά στο παιχνίδι έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος το Κιβέρι με δύο γκολ έφτασε στην ανατροπή. Στην ισοφάριση οι παίκτες μας δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία και δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν σωστά, με συνέπεια να δεχθούμε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο διαιτητής έπρεπε να είχε σφυρίξει τη λήξη προτού μπει το γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στα τελευταία λεπτά μας έβαλε στην περιοχή μας με πολλά αμφισβητούμενα φάουλ.
Είναι φανερό πως ορισμένοι παίκτες δεν βοήθησαν και υπάρχει απογοήτευση γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Αργος".
Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της Σπάρτης και αν είναι διατεθειμένος ο χρηματοδότης της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα της περιοχής του, ο κ. Νικόλαρος απάντησε: "Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος και πικραμένος γιατί οι κόποι όλης της χρονιάς χάθηκαν μέσα σε δύο λεπτά. Αυτή την εβδομάδα θα έχω συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε τι έφταιξε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Ομως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να στηρίζει την Α.Ε. Σπάρτης αφού δεν ήρθε στην ομάδα μόνο για ένα χρόνο. Είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, όμως θα αλλάξουν πολλά και η ομάδα θα μπει σε σωστές βάσεις".