Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2021 16:25

Ο Παρασκευόπουλος στον πάγκο της Παναχαϊκής

Γράφτηκε από τον
Ο Παρασκευόπουλος στον πάγκο της Παναχαϊκής

Λύση εκ των έσω στην Παναχαϊκή όσον αφορά τη θέση του προπονητή... 

Αντικαταστάτης λοιπόν του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος που ήταν προπονητής στην Κ19 της Πατρινής ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Παναχαϊκής: "Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, προπονητής της U-19 του συλλόγου μας από σήμερα αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα. Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος που επιστρέφει στην Παναχαϊκή μετά την πρώτη του θητεία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αμφότεροι προέρχονται από την οικογένεια της Παναχαϊκής καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα μας και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστές.

Οι δύο προπονητές θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση σήμερα (23/2) και ώρα 15:00 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας "Αλ. Σπανός" στην Οβρυά. Στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ανδρέας Φουσέκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Λαδάς". Το ντεμπούτο του Παρασκευόπουλου θα γίνει στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.