Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 11:02

Χωρίς πλέι -οφ και πλέι – άουτ η Football League

Γράφτηκε από τον

Στην κανονική σεζόν θα κριθεί η άνοδος και ο υποβιβασμός στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μην διεξαχθούν πλέι -οφ και πλέι – άουτ, μιας και δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

Η “Ε” είχε γράψει από το Δεκέμβριο ότι οδεύουμε για πρωτάθλημα... εξπρές 18 αγωνιστικών λόγω της πανδημίας, στο οποίο δεν συγχωρούνται τα λάθη. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου και η λήξη της σεζόν για τις 27 Ιουνίου. Ως εκ τούτου θα γίνουν και αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές. Η Καλαμάτα έχει ως ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο και την άνοδο, την οποία θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα από κάθε όμιλο, ενώ θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο. Να σημειωθεί ότι στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Super League 2- Football League, που
έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, εγκρίθηκε και ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2 Παράλληλα, έκλεισε χορηγία τριών χρόνων για την ένδυση των ΠΑΕ των δύο κατηγοριών με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, ενώ οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν για το Αθλητικό Νομοσχέδιο και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Super League 2-Football League αναφέρεται: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν: Καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2. Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs. Εγκρίθηκε πρόταση χορηγίας της Nike για ένδυση των ΠΑΕ της Super League 2 – Football League για τρία χρόνια. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ΠΑΕ για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, για τα τηλεοπτικά ενώ συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εταιρία στατιστικών για τις ομάδες της SL2 και FL”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ