Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 11:18

Σήμερα η απόφαση για τη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Η ώρα της κρίσης για τη Γ’ εθνική έφθασε, καθώς σήμερα οι Λοιμωξιολόγοι θα αποφανθούν για το αν θα επιτραπούν οι προπονήσεις για τις ομάδες της εν λόγω κατηγορίας.

Κάτι που θα ανοίξει το δρόμο και για την έναρξη του πρωταθλήματος, η πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου. Η σημερινή μέρα είναι επίσης κρίσιμη και για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που παραμένουν στον “πάγο”.

Αισιοδοξία για επανέναρξη των προπονήσεων

Οσον αφορά τη Γ’ εθνική, όπου μετέχουν ο Πάμισος και το Διαβολίτσι, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρει το “πράσινο φως”.

“Αυτή τη στιγμή έχω την αίσθηση πως όλα οδεύουν προς τη θετική πλευρά. Η επιτροπή έχει αντιληφθεί μέσω στοιχείων ότι το ποδόσφαιρο δεν επιβαρύνει σχεδόν καθόλου, καθώς διεξάγεται σε εξωτερικό
χώρο. Βγάλαμε ένα ακόμα πιο αυστηρό πρωτόκολλο και με τη στήριξη της πολιτείας θα πάρουν οι ομάδες τα τεστ οπότε νομίζω έχει ανοίξει η προοπτική. Ακόμα και 28 του μήνα μπορεί να αρχίσει η αγωνιστική δράση”, δήλωσε μεταξύ άλλων στη mikriliga ο Στέργιος Αντωνίου. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ θεωρεί ότι οι λοιμωξιολόγοι θα απαντήσουν θετικά για την επανέναρξη των προπονήσεων. “Ναι, το πιστεύω ο κ. Εξαδάκτυλος και κ. Παγώνη όπως δήλωσε και σε εσάς, είναι θετικοί. Ήταν έκπληξη που σταμάτησε γιατί είναι οργανωμένο. Αν ανοίξει η αγορά για παράδειγμα, θα κάνουν όλοι τεστ; Όταν όμως παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και έχουν κάνει τεστ, είναι καθαροί, που είναι το πρόβλημα; Στην Ευρώπη οι ποδοσφαιριστές αγκαλιάζονται, σε πολλούς χώρους λειτουργούν έτσι. Στο αεροπλάνο ας πούμε, εισέρχονται εκατό άνθρωποι χωρίς τεστ, δε μπορείς να πεις να μην αγωνιστεί ο άλλος.”. Δηλώσεις για τη Γ’ εθνική έκανε στην Πέλλα Τηλεόραση και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης λέγοντας ότι: “Εχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξαναξεκινάει η Γ’ εθνική, αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων”.