Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 17:52

Παναθηναϊκός: Νέα προβλήματα με Διούδη - Αλεξανδρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Αποχώρησαν με ενοχλήσεις απ’ την προπόνηση της Παρασκευής (12/03) οι Σωκράτης Διούδης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και η παρουσία τους στην "πράσινη" ενδεκάδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Έχει που έχει τα θέματά του ο Παναθηναϊκός, τις τελευταίες ημέρες του προέκυψαν κι αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, γεμίζοντας το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του κυριακάτικου (14/03, 19:00, Novasports 2HD) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου της Super League Interwetten.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (12/03), αποχώρησαν από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις τόσο ο Σωκράτης Διούδης, όσο κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (δέχθηκε ένα χτύπημα στις ασκήσεις) και η συμμετοχή τους στο μεγάλο ματς με τον "δικέφαλο του Βορρά" είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (13/03).

Επίσης κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος αποχώρησε προληπτικά λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατο και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, εντούτοις δεν τίθεται -για την ώρα- θέμα απουσίας του Ολλανδού αμυντικού απ’ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε για ακόμη μία μέρα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Φραν Βέλεθ (θα "μπει" στο πρόγραμμα απ’ την επόμενη εβδομάδα), αλλά κι ο Αργύρης Καμπετσής λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα συμμετείχε σε φουλ ένταση ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος θα πάρει κανονικά θέση στην "πράσινη" αποστολή.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ένα γκρουπ έκανε και τεστ φυσικής κατάστασης.

Πηγή: sport24.gr