Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 20:02

Cosmote TV: Ενδιαφέρον για την κεντρική διαχείριση της Super League

Γράφτηκε από τον
Cosmote TV: Ενδιαφέρον για την κεντρική διαχείριση της Super League

Η Cosmote TV είναι έτοιμη να κάνει γερό μπάσιμο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League Interwetten και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος.

Νέο σκηνικό στο τηλεοπτικό τοπίο των δικαιωμάτων της Super League Interwetten δημιουργείται, μετά την γνωστοποίηση ότι η Cosmote TV ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος, η οποία ανήκει αυτή τη στιγμή στη NOVA και που ασφαλώς θα ήθελε να κρατήσει το προϊόν και τα επόμενα χρόνια.

Το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης από την επόμενη σεζόν, ήταν για ακόμη μία φορά στην ημερήσια διάταξη της τηλεδιάσκεψης του συνεταιρισμού και είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ όλες τις ομάδες, καθώς αποτελεί βασική πηγή εσόδων. Ειδικά, δε, τώρα την εποχή της πανδημίας, τα τηλεοπτικά ενδιαφέρουν ακόμα περισσότερο.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έριξε τη... βόμβα προς τις άλλες ΠΑΕ, αναφέροντάς τους τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, τους ανέφερε πως μίλησε με την Cosmote και πως εκφράστηκε η επιθυμία για μπάσιμο του συνδρομητικού στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της κεντρικής διαχείρισης. Με λίγα λόγια, θέλει όλες τις ομάδες και όχι τις πιο "εμπορικές".

Προφανώς και αν υπάρξει δεύτερος... παίκτης, αλλάζει πολλά στο τηλεοπτικό τοπίο και αλλάζει πολύ τα δεδομένα, καθώς θα γίνει μάχη ανάμεσα σε NOVA και Cosmote. Το ελληνικό πρωτάθλημα πάντα αποτελεί το "φιλέτο" και ο νικητής αυτής της μονομαχίας, θα είναι πολλαπλά κερδισμένος, όπως βέβαια και οι ομάδες που θα δουν αρκετά χρήματα στο ταμείο τους.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, τους ενημέρωσε πως η NOVA ενδιαφέρεται δεδομένα να κρατήσει τη Super League Interwetten στο "πακέτο" της και περιμένει τις προτάσεις του συνδρομητικού. Προφανώς και θα υπάρξουν πολλές επαφές ακόμα, ζυμώσεις και διαβουλεύσεις και τους επόμενους μήνες θα αποφασιστεί σε ποιο συνδρομητικό θα παρακολουθούμε τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: sport24.gr