Δευτέρα, 22 Μάρτιος 2021 13:01

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ: “Ολοι μαζί για το βόλεϊ’

Γράφτηκε από τον

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού Χρήστος Ζερίτης γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση μια θέσης στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ).
Ο παράγοντας του Μεσσηνιακού κατεβαίνει υποψήφιος με το συνδυασμό του παλιού βολεϊμπολίστα Μιχάλη Τριανταφυλλίδη “Ολοι μαζί για το Βόλεϊ” και σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:
“Το Βόλεϊ έχει σπουδαίο παρελθόν, μέτριο παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον.
Χωρίς νέες Ιδέες, Αρχές και Αξίες είναι καταδικασμένο στην απαξίωση.
Χωρίς Όραμα θα παραμείνει στο σημερινό τέλμα.
Μια ομάδα νέων και άφθαρτων ανθρώπων υψηλού επιπέδου, που έχει «φάει το Βόλεϊ με το κουτάλι», με διαχρονική παρουσία, αποφάσισε να βγει μπροστά.
Ελπίζει πως «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ» θα οδηγήσουμε το άθλημα που αγαπούμε, εκεί που επιθυμούμε. Στο Μέλλον με επιτυχίες και ανάπτυξη.
Δεν περισσεύει κανείς.
Ο αρχαιότερος ελληνικός σύλλογος, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, που συνάντησε στο διάβα του τρεις αιώνες, επιβίωσε χάρη στο Όραμα και στις Αρχές του. Σας καλεί να στηρίζετε, το Νέο, το Υγιές, που έχει Όραμα και πρόγραμμα. Ολοι μαζί για το βόλεϊ’.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ