Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2021 14:00

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε για πρώτη φορά ο Αλεξανδρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε για πρώτη φορά ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας για το φιλικό κόντρα στην Ονδούρα (28/3, 17:00) , αλλά και για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Γεωργία (31/3, 21:45).

Μία νέα κλήση περιλαμβάνει η λίστα του Τζον Φαν Σιπ για τα επόμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ονδούρα (28/3, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD) και τη Γεωργία (31/3, 21:45, COSMOTE SPORT 1HD).

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 19χρονος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Ανδρών. Έως τώρα μετρά συμμετοχές με τα τμήματα υποδομής. Την Πέμπτη (25/3) αγωνίστηκε για 64 λεπτά στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Κύπρο.

Ο Αλεξανδρόπουλος σημειώνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, μετρώντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

"Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με Ονδούρα και Γεωργία. Συγχαρητήρια Σωτήρη!" ανέφεραν οι πράσινοι με ανάρτησή τους στο Twitter.
Πηγή: sport24.gr