Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 10:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επαιξε μετά από 385 μέρες!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επαιξε μετά από 385 μέρες!

Οπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, έτσι ξεκίνησε το φετινό η Καλαμάτα, αυτή τη φορά με ισοπαλία χωρίς γκολ.

Το προχθεσινό 0-0 με τη Σαντορίνη στο γήπεδο της Νάξου δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά το ματς αυτό σηματοδότησε την έναρξη της σεζόν.
Διότι πέρασαν 385 ολόκληρες μέρες από την τελευταία φορά που η μεσσηνιακή ομάδα έδωσε αγώνα πρωταθλήματος!
Ηταν Κυριακή 8 Μαρτίου του 2020, όταν αντιμετώπισε τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με γκολ που πέτυχαν οι Οσμάναγκιτς (35’ με πέναλτι) και Μελκιώτης (44’).
Από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο εν λόγω ματς, που μήνες αργότερα κέρδισε στα χαρτιά, οι εφτά δεν φορούν σήμερα τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”.
Ο λόγος για τους Στεφανάκο, Τόλι, Πανάγου, Τριποτσέρη, Γκιοατά, Χριστοφιλέα και Οσμάναγκιτς. Οι Ζαχαρόπουλος και Ηλιόπουλος αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους της περσινής με τη φετινή ομάδα, όπως και οι Μπουσμπίμπα, Νατσιόπουλος με τη διαφορά ότι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ως αλλαγή.
Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Αλεξόπουλος που είχε παίξει για 20 λεπτά στο ματς με τη Βέροια. Ο Τριανταφυλλάκης που είχε καταγράψει 10λεπτη συμμετοχή στο τελευταίο ματς του περσινού πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε με τη Σαντορίνη, ενώ ο Τιάγκο που είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, δεν συνεχίζει φέτος στην ομάδα.
Οι 385 μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο ματς του περσινού πρωταθλήματος με το εναρκτήριο της νέας σεζόν δεν έχουν προηγούμενο και οφείλονται στην εξάπλωση του κονοροϊού. Η πανδημία είχε ως συνέπεια να διακοπεί η περσινή Football League τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και η φετινή να ξεκινήσει στα... τέλη Μαρτίου και ενώ από το Νοέμβριο είχαν σταματήσει και οι προπονήσεις!

Χωρίς... ανάσα το πρόγραμμα της Football League

Το πρόγραμμα όμως από εδώ και πέρα, θα είναι χωρίς ανάσα για τις ομάδες τις κατηγορίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν στα τέλη Ιουνίου.
Ετσι αύριο υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική (η δεύτερη) και ακολουθεί την Κυριακή η τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.
Η Καλαμάτα μετά τη Νάξο θα βρεθεί στον Ασπρόπυργο για να αντιμετωπίσει την ομάδα, που προπονεί ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.
Νωρίτερα θα γίνει η σέντρα στους αγώνες Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος – Νίκη Βόλου.
Την Κυριακή η Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, με αντίπαλο την Επισκοπή.
Την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική, αλλά μετά το εκτός έδρας ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τη Ρόδο (11/4), η Καλαμάτα θα παίξει την Τετάρτη (14/4) με τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός και τέσσερις μέρες αργότερα πάλι εντός με τη Νίκη Βόλου.
Ο Απρίλιος ολοκληρώνεται για την Καλαμάτα με τα ματς με Καλλιθέα εκτός και Αιγάλεω εντός, στις 25 και 28 Απριλίου, αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της Football League και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Ρόδος-Νίκη Βόλου, 2 μ.μ.: Τσαμούρης (Πειραιά), Τσολακίδης (Αθηνών), Παγουρτζής (Πειραιά)
4ος: Κακουλίδης (Θράκης)
Επισκοπή-Αστέρας Βλαχιώτη, 2 μ.μ. : Κουκουράκης (Χανίων), Γαρεφαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Αιγάλεω- Ιάλυσος, 3 μ.μ: X. Βεργέτης (Aρκαδίας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
4ος: Λεμπέσης (Πειραιά)
Ασπρόπυργος-Καλαμάτα, 3 μ.μ.: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Αρμάκολας (Κυκλάδων), Καλλής (Ανατ. Αττικής)
4ος: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)
Καλλιθέα-Σαντορίνη, 3 μ.μ.: Ντάουλας, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής). Παγουράς (Βοιωτίας)
4ος: Ψύχουλας (Βοιωτίας)