Πέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 19:38

Σενάρια για Μίτσελ στην Εθνική Ισπανίας!

Γράφτηκε από τον
Σενάρια για Μίτσελ στην Εθνική Ισπανίας!

Μαύρα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Ισπανίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Η δεύτερη ήττα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στέλνει τους παγκόσμιους πρωταθλητές σπίτι τους, αλλά ενδεχομένως κάτι τέτοιο να γίνει και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο ντελ Μπόσκε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, αλλά ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τον θέλουν να πληρώνει το… μάρμαρο για την αποτυχία της «φούρια ρόχα».

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου η αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού έχει πολλές πιθανότητες, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ονόματα, που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν.

Το όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ ακούγεται έντονα και άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την κατάσταση στην Εθνική δεν αποκλείουν μία τέτοια πιθανότητα.

«Πολύ κουβέντα γίνεται για τον Μίτσελ, πρώην παίκτη της Ρεάλ και νυν προπονητή του Ολυμπιακού, με τον οποίο έκανε σπουδαία δουλειά, για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ντελ Μπόσκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φρεντερίκ Ερμέλ, δημοσιογράφος της «Equipe» που ειδικεύεται σε θέματα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR