Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 10:29

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες σήμερα με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες σήμερα με Αστέρα Βλαχιώτη

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Καλαμάτα στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη (3 μ.μ.) για την 5η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League.

Η “Μαύρη Θύελλα” μετά την σαββατιάτικη ισοπαλία στη Ρόδο, υποχώρησε στη δεύτερη θέση και θα επιδιώξει να πάρει το τρίτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και δεύτερο στο Δημοτικό Στάδιο. Κάτι που ενδεχομένως να την φέρει ξανά στην κορυφή, στην περίπτωση που ο πρωτοπόρος Ιάλυσος δεν νικήσει εκτός τον ουραγό Ασπρόπυργο, που δεν έχει βαθμό, αλλά και δεν έχει ακόμα σκοράρει!
Η ομάδα της Ρόδου έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την Καλαμάτα, η οποία διατηρεί το αήττητο αλλά και το μηδέν. Απέναντι της όμως θα βρει σήμερα, μια ομάδα που παίρνει επίσης καλό βαθμό ανασταλτικά, αλλά δεν έχει το... γκολ. Ο Αστέρας Βλαχιώτη σε τέσσερις αγώνες έχει σκοράρει μόλις μια φορά, ενώ έχει δει την εστία του να παραβιάζεται επίσης μία φορά στην ήττα από την Επισκοπή. Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ασπρόπυργου, για να ακολουθήσει η ήττα στην Κρήτη από την Επισκοπή και οι δύο εντός έδρας “λευκές” ισοπαλίες με Ρόδο και Νίκη Βόλου. Οι Λάκωνες έχουν δηλαδή να σκοράρουν από την πρεμιέρα.
Από την άλλη, κράτησαν για δύο συνεχόμενα ματς το μηδέν, κάτι που προμηνύει κλειστό ματς σε μια αναμέτρηση που διεξάγεται, όπως και οι υπόλοιπες, κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας.
Η Καλαμάτα θα έχει σύμμαχο και την παράδοση, αφού στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη πανηγύρισε ισάριθμες νίκες,. Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είχε νικήσει με 2-1 στις 11 Φεβρουαρίου του 2018 χάρη σε τέρματα του Γκασούκα (για τον Αστέρα σκόραρε ο Σαμπατάκος) και στις 7 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, επικράτησε 1-0 με γκολ του Αλιατίδη. Αμφότερα τα παιχνίδια είχαν διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Ολα τα παιχνίδια στη σημερινή 5η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Football League θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι. Η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τη Ρόδο θα μεταδοθεί μάλιστα από την ΕΡΤ 3. Η Καλλιθέα με 6 βαθμούς, μοιράζεται την τρίτη θέση με το Αιγάλεω, που υποδέχεται την Επισκοπή, η οποία έχει ένα βαθμό λιγότερο. Η Ρόδος έχει 4 ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Από εκεί και πέρα η Νίκη Βόλου (2 βαθμοί) θα αναμετρηθεί με τη Σαντορίνη (5 βαθμοί) και ο Ασπρόπυργος, όπως προαναφέραμε, με τον Ιάλυσο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Νίκη Βόλου- Σαντορίνη: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας), Σταΐκος (Λάρισας)
4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Αιγάλεω- Επισκοπή: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)
4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη: Μπακογιάνης (Αθηνών), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Νιδριώτης (Αθηνών)
4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Ασπρόπυργος- Ιάλυσος: Αλάμπεης (Αθηνών) Χριστοδούλου (Ημαθίας), Αραβίδης (Αθηνών)
4ος: Κατοίκος (Αθηνών)
Καλλιθέα-Ρόδος: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγγουράς (Βοιωτίας)
4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)
1. Ιάλυσος 5-1 10
2. Καλαμάτα 3-0 8
3. Καλλιθέα 5-2 6
-. Αιγάλεω 3-4 6
5. Σαντορίνη 2-2 5
-. Αστέρας Βλαχιώτη 1-1 5
-. Επισκοπή 1-1 5
8. Ρόδος 1-1 4
9. Νίκη Βόλου 2-4 2
10. Ασπρόπυργος 0-7 0