Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021 12:46

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Πήρε εύκολα την ισοπαλία

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Πήρε εύκολα την ισοπαλία

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Πάτρα ο Πάμισος, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την τοπική Θύελλα.

Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τη ομάδα της Μεσσήνης αφού είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έδειχνε περισσότερο προπονημένη και με πιο πολλές δυνάμεις. Ομως κατάφερε να μπει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, να ελέγξει το παιχνίδι και προσπάθησε σε μια δύο περιπτώσεις να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σιδέρη. Παράλληλα δεν επέτρεψε στη γηπεδούχο ομάδα να βρει χώρους και να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Κόκκαλη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός των παικτών του Πάμισου έπεσε, καθώς υπήρξε κόπωση και οι γηπεδούχοι που ανέβασαν την απόδοση του κατόρθωσαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις με μία να είναι από αυτές που λέμε αξιόλογη, όμως δεν κατάφεραν να την αξιοποιήσουν.
Ο προπονητής του Πάμισου Γιώργος Καλόμαλος διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, φρόντισε στα κατάλληλα σημεία του αγώνα να κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν ανταγωνιστική και να μην κινδυνεύσει.
Η χθεσινή πολύτιμη ισοπαλία σε συνδυασμό με τη νίκη την προηγούμενη Κυριακή επί του Ναυπακτιακού Αστέρα, διατήρησαν τους Νησιώτες στη μέση της βαθμολογίας.

Οι φάσεις

Στο 8’ ο Αγουρίδης εκτέλεσε φάουλ απ’ τα αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή και ο Κόκκαλης έδιωξε κόρνερ. Στο 14’ ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά, ο Μωράκης προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά, όμως δεν βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Σιδέρη. Στο 20’ οι παίκτες του Πάμισου έδιωξαν την μπάλα, με τον Καϊμακά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή άλλα μπλόκαρε εύκολα ο Κόκκαλης. Ενα λεπτό μετά ο Πάμισος έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Μπούνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, σχεδόν δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 23’ φάουλ του Στεργίδη έξω από την περιοχή, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 24’ ο Σαραντόπουλος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σιδέρη, αυτός έπεσε στην αριστερή του γωνία τη βρήκε με τα χέρια και κατέληξε κόρνερ. Στο 69’ σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά, ο Μανθόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70’ ο Χαραλαμπόπουλος έκανε σέντρα σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό μπαλιά του Στεργίδη στον Τσότρα, αυτός προσπάθησε να σκοράρει, όμως δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Κόκκαλης. Στο 80’ σέντρα του Αποστολόπουλου στο β’ δοκάρι ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Κόκκαλη. Στο 86’ ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια η μπάλα κόντραρε στο ανθρώπινο τείχος επέστρεψε στον ίδιο που με κεφαλιά την έστειλε στην περιοχή του Πάμισου, ο Μωράκης με κεφαλιά προσπάθησε να τη διώξει όμως η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο του που με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τσότρα ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω στον Κόκκαλη που μπλόκαρε. Στο 89’ ο Αγγελής με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 96’ ο Αγγελής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσάκαλης (ΕΠΣ Ηλείας), είχε σφυρίξει φάουλ πάνω στον Κόκκαλη, κάτι που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα οι γηπεδούχοι.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κατσιβαρδέας, Μπούνας, Μωράκης.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Σιδέρης, Κωνσταντινίδης (60’ Ντίνος), Παναγόπουλος, Μανθόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Στεργίδης, Βάρρας, Τσότρας, Καϊμακάς (46’ Αγγελής), Σκουμής (46’ Αποστολόπουλος).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κόκκαλης, Αριστομενόπουλος, Βέλλης (44’ Παπαδόπουλος), Κατσιβαρδέας, Μπούνας, Θώδης, Γιακουμής (64’ Κάνιστρας), Μωράκης (89’ Παπαγιαννόπουλος), Σαραντόπουλος (89’ Ρουμελιώτης), Ακριστινεϊ (64’ Μπόρχαν), Χαραλαμπόπουλος.