Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021 10:47

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες”, τονίζει ο Σωτήρης Τσάτσος

Γράφτηκε από τον

Διπλό στη Ζάκυνθο με Τσιλιβή, νίκη με ανατροπή κόντρα στη Βάρδα!

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου έχει μπει φουριόζος στην επανέναρξη της Γ’ εθνικής, με σκοπό να ανανεώσει τη θητεία του στην κατηγορία. Το 2 στα 2 δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, με τη μεσσηνιακή ομάδα να είναι οριακά (στην ισοβαθμία) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Το Διαβολίτσι έχει έξι βαθμούς, αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα με Αίαντα Γαστούνης και Εθνικό Σκουλικάδου, τα οποία είχαν αναβληθεί πριν τη διακοπή της Γ’ εθνικής εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού.
“Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Εχουμε ένα κράμα έμπειρων παικτών με αρκετά φιλόδοξα παιδιά. Για τους περισσότερους ήταν έκπληξη αυτά τα αποτελέσματα. Για εμάς όχι, γιατί αν κοιτάξουμε το ρόστερ θα δούμε ότι έχουμε καλούς παίκτες. Περιμέναμε τη θετική πορεία και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”, λέει στην “Ε” ο Σωτήρης Τσάτσος για την ιδανική επανεκκίνηση στη Γ’ εθνική
Ο πολύπειρος μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες κόντρα στη Βάρδα, αγωνιζόμενος σε όλο το ματς.
“Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και μπορώ να πω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς παίξαμε καλύτερα. Είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας και δημιουργήσαμε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Ηταν σημαντική νίκη, γιατί παιχνίδι που έρχεται δεν ξανάρχεται”, το σχόλιο του Σωτήρη Τσάtσου για την προχθεσινή νίκη στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”., Μια νίκη που ήρθε με ψυχή, πάθος και ανατροπή, αφού η Βάρδα προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον ταλαντούχο Φερεκίδη και το Διαβολίτσι πέτυχε τρία γκολ στη συνέχεια με Μουλάτο, Αθανασόπουλο και Τσουλάκο! Το αρνητικό είναι ότι αποχώρησαν με προβλήματα οι Λιόλιος, Οδεμισιώτης, μεγαλώνοντας τη λίστα των τραυματιών στην οποία βρίσκονται και οι Φωτόπουλος, Γουέσλει.

Τη Μ. Τετάρτη το εξ αναβολής ματς με Αίαντα Γαστούνης

Για αύριο είχε οριστεί το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής Αίας Γαστούνης - Α.Ο. Διαβολιτσίου για τον 9ο όμιλο της Γ' εθνικής, όμως ούτε τώρα θα γίνει. Το εν λόγω παιχνίδι αναβλήθηκε εκ νέου ύστερα από αίτημα της ηλειακής ομάδας, η οποία επικαλέστηκε προβλήματα κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ετσι ο αγώνας εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη, δίνοντας την ευκαιρία για ξεκούραση στην ομάδα του Διαβολιτσίου που έχει ρεπό στην 7η αγωνιστική.