Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:35

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αήττητος από την πρεμιέρα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αήττητος από την πρεμιέρα!

Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Πάμισος μετά από έξι αγωνιστικές στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης έχει κάνει ιδανική επανεκκίνηση, καθώς νίκησε τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα στο Μελιγαλά και την περασμένη Κυριακή πήρε βαθμό στην Πάτρα με την τοπική Θύελλα.

Στα αξιοσημείωτα ότι κράτησε για δεύτερη αγωνιστική το μηδέν, αλλά και το αήττητο σ’ ένα ακόμα παιχνίδι.
Ο Πάμισος έχει ηττηθεί φέτος μόνο στην πρεμιέρα με γκολ στο τελευταίο λεπτό από τον Εθνικό Σκουλικάδου. Στη συνέχεια νίκησε εκτός το Τσιλιβή, αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Βάρδα και την 4η αγωνιστική – την τελευταία πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας- είχε ρεπό. Για να ακολουθήσουν στην επανέναρξη της Γ’ εθνικής η νίκη με την ομάδα της Ναυπάκτου και η “λευκή” ισοπαλία με τη Θύελλα.
Αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι στοχεύουν επίσης στην παραμονή και μετά το κυριακάτικο αποτέλεσμα παρέμειναν στο -3 από τον Πάμισο και στη ζώνη του υποβιβασμού. Θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί ένας γύρος και στη συνέχεια θα γίνουν μπαράζ μόνο για την άνοδο.

Ο Καλόμαλος σχολιάζει τη μάχη της παραμονής

“Παίζαμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και σίγουρα ήταν θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, δεν δεχτήκαμε όμως μεγάλη πίεση και προστατεύσαμε την εστία μας” λέει στην “Ε” ο προπονητής του Παμίσου Γιώργος Καλόμαλος για τη δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας.
Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει δύο σερί εντός έδρας ματς με Παλληξουριακό και Παναιγιάλειο.
“Ετσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα όλα τα ματς είναι σημαντικά. Πρέπει αν διαχειριστούμε την κόπωση και να πάρουμε τη νίκη με τον Παλληξουριακό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”, σημειώνει ο Γ. Καλόμαλος.
Το ματς με τον Παλληξουριακό θα γίνει στο Μελιγαλά, λόγω εργασιών στο Στάδιο της Μεσσήνης και αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα για συγκοινωνιακούς λόγους.
Αγωνιστικά, ο Βέλλης αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα στην Πάτρα, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι την Κυριακή στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.