Τρίτη, 24 Ιούνιος 2014 16:18

Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Αστέρα Νίκο και Κιτόκο

Γράφτηκε από τον
Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Αστέρα Νίκο και Κιτόκο

Στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενσωματώθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αρκάδων. Ο λόγος για τον Νίκο και τον Κιτόκο (φωτό). Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεθ (Νίκο) έδωσε το παρών στη χθεσινή πρωινή προπόνηση της ομάδας ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Ουσέρο, Κιτόκο με τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο. Ο  (Νίκο) θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα φοράει το Νο11. Ο Νίκο αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Λα Χόγια Λόρκα στη θέση του επιτελικού χαφ. Γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα. Με παρακολούθησαν άνθρωποι της ομάδας σε κάποια παιχνίδια και στη συνέχεια έγιναν πολύ γρήγορα. Θεωρώ πώς έκανα μία πολύ καλή επιλογή να έρθω στον Αστέρα και πώς είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου. Το ότι θα παίξω στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο έμαθα κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα.»
Ο  Ρίτσι Κιτόκο έφτασε προχθές το απόγευμα στην Τρίπολη και αμέσως πήγε στο γήπεδο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Ρίτσι Κιτόκο ήρθε στον Αστέρα ως δανεικός από την Γρανάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και θα φοράει το Νο17, ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα αγωνιζόταν στην Ρεάν Χαέν, καλύπτοντας τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και τη θέση του δεξιού μπακ.
Ο Ρίτσι Κιτόκο γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1988 και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: «Μόλις έμαθα την πρόταση του Αστέρα χάρηκα πολύ, γιατί θεωρώ πώς είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον Αστέρα είναι ότι παίζει στην Α’ Εθνική, ενώ θα είναι πολύ καλό για μένα να παίξω σε κάποιον Ευρωπαϊκό αγώνα. Θα κάνω ότι είναι καλύτερο δυνατό κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του. Μου αρέσει να τρέχω πολύ στο γήπεδο και να ανεβοκατεβαίνω την πλευρά μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα τα δίνω όλα στο γήπεδο, είτε σε προπόνηση, είτε στο παιχνίδι και εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά.»