Τρίτη, 27 Απρίλιος 2021 11:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή”, εκτιμά ο Γ. Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 με τον Παλληξουριακό έμεινε την Κυριακή ο Πάμισος και έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Μεσσήνης κράτησε για τρίτη σερί αγωνιστική το μηδέν, αλλά όπως στην Πάτρα με τη Θύελλα< έτσι και στο Μελιγαλά με την ομάδα της Κεφαλλονιάς, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.
“Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Δείξαμε μεγάλη βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Είχαμε βιαστικές και κακές επιλογές. Από την άλλη δεν απειληθήκαμε καθόλου”, το σχόλιο του Γιώργου Καλόμαλου για τη νέα “λευκή” ισοπαλία, με την οποία ο Πάμισος έφθασε τους 9 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Αχαϊκή και τον Εθνικό Σκουλικάδου στην 6η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη ζώνη.
Ο προπονητής των “πρασίνων” εκτιμά ότι η αγωνία για την παραμονή θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
“Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή”, λέει ο Γιώργος Καλόμαλος και δεν έχει άδικο. Αφενός διότι οι αγωνιστικές και βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές μετά την επανέναρξη και αφετέρου διότι θα γίνει ένας γύρος και εν συνεχεία μπαράζ μονο για την άνοδο. Το επόμενο ματς για τον Πάμισο είναι στις 9 Μαΐου, πάλι εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, που την Κυριακή γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου.
“Στο διάστημα της διακοπής κάποια παιδιά θα επανέλθουν και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε παραπάνω, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι”, λέει ο Γ. Καλόμαλος.