Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 18:38

Στροφή σε Νιανγκ ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Χέρενφεν για τον Άλφεντ Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το σχεδιασμό του σχετικά με την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Εμπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν, έχοντας ήδη ξεκινήσει επαφές με τους «ροσονέρι».

Η Μίλαν θέλει να τον παραχωρήσει με ένα ποσό γύρω στα 5 εκ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μιλάει για αγορά, αλλά για δανεισμό του νεαρού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται και σημερινό δημοσίευμα της «GazzettadelloSport», η οποία υποστηρίζει πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Την ίδια ώρα στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και το όνομα του Αντρέ Ζινιάκ. Η Μαρσέιγ τον παραχωρεί και την υπόθεση έχει αναλάβει ο Πιέρ Ισά.

Βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτησή του, τόσο εξαιτίας της «αλμυρής» τιμής του, όσο και εξαιτίας του ενδιαφέροντας που υπάρχει για τον 29χρονο Γάλλο από Τουρκία και Αγγλία.

Ως εναλλακτική λύση παραμένει ο Όλα Τοϊβόνεν, που θεωρείται πως είναι η πιο εύκολη υπόθεση από τις δύο προαναφερθείσες.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να συζητάει με τη Φούλαμ για τον Παϊτίμ Κασάμι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές έχουν επανέλθει σε καλό δρόμο, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως εναλλακτική λύση τον Σάσα Κλιέσταν της Άντερλεχτ.

Οι δύο υποθέσεις συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους , καθώς δεν πρόκειται να αποκτηθούν και οι δύο. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα με τον Ολυμπιακό να έχει φυσικά ως προτεραιότητα τον Ελβετό.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR