Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 11:30

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ 1-1: Δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ 1-1: Δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί (φωτό)

 

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Εθνικό Σκουλικάδου στο "Καπετάν Βασίλης", σε εξ' αναβολής ματς για την 4η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Για τον ΑΟΔ αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες και δύο ήττες που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν.
Η Μεσσηνιακή ομάδα διατήρησε μεν το αήττητο που έχει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως από την άλλη έχασε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και να ξεφύγει τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Πλέον η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έχει 10 βαθμούς, όσο και ο Εθνικός Σκουλικάδου, ενώ έχει κάνει και το ρεπό της και βρίσκεται στο +1 από την τελευταία 5αδα.
Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, ήταν αρκετά ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον Εθνικό, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου.

Στο 9’ το σουτ του Μουλιάτου έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 28’ ο Γκελγκέρια έκανε τη σέντρα, ο Αντεμάι έστρωσε για τον Τσουκαλά που το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Διαβολίτσι μπήκε αρκετά δυνατά, με τον Τσουλάκο να περνάει στη θέση του Αντεμάι.

Προηγήθηκε με Πάγια στο 50'

Ο Τσουλάκος στο 47’ με ωραία μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μουλιάτο που όμως δεν έκανε καλό τελείωμα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 50’ με τον Πιτσιλή να βγάζει τη σέντρα και τον Πάγια με προβολή να προλαβαίνει την έξοδο του Παπαδόπουλου και να γράφει το 1-0.
Ομως η Ζακυνθινή ομάδα δεν το έβαλε κάτω και ευτύχησε να φέρει άμεσα το ματς στα ίσια...

Ισοφάριση με Αντωνιάδη στο 61'

Ηταν το 61' όταν ύστερα από σέντρα και σύγχυση στην περιοχή ο Αντωνιάδης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε με κεφαλιά το 1-1.
Το γκολ της ισοφάρισης αποσυντόνισε την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, ο Εθνικός Σκουλικάδου πήρε τα ηνία και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 76’ ο Καπατσώρης ενήργησε εξαιρετικά και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ την καλοχτυπημένο φάουλ του Λαμπρόπουλου.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92’ το Διαβολίτσι λίγο έλλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Στραβάκος έκανε τη σέντρα σουτ, με τον Γκελγκέρια να πιάνει την κεφαλιά που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης (Πειραιά) και βοηθοί οι Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής) και Παγουράς (Βοιωτίας).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Τσάτσος (68’ Αθανασόπουλος), Μουλιάτος (79’ Χότζα), Πάγια (79’ Μπάρκας), Τσουκαλάς (56’ Γουέσλεϊ), Αντεμάϊ (46’ Τσουλάκος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος, Μεταξάς (85’ Πλέσσας), Λαμπρόπουλος, Κλάδης, Περιστέρης (72’ Κυριαζόπουλος), Μουσάϊ, Πίντο (60’ Αντωνιάδης), Νικολακόπουλος (46’ Ντα Σίλβα), Δαδάκος (61’ Σταμούλης), Βαρδάκας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Ζάκυνθος 11-6 13
2. Ναυπακτιακός Αστέρας 12-5 11
-. Αίας Γαστούνης 12-8 11
-. Παναιγιάλειος 8-7 11
5. Διαβολίτσι 8-7 10
-. ΠΑΟ Βάρδας 6-6 10
-. Εθνικός Σκουλικάδου 8-9 10
8. Πάμισος 4-3 9
-. Αχαϊκή 4-4 9
10. Διαγόρας Βραχνέικων 8-9 7
11. Θύελλα Πατρών 5-9 5
12. Παλληξουριακός 3-7 4
13. Τσιλιβή 3-12 2
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ναυπακτιακός, Θύελλα Πατρών, Παλληξουριακός, Πάμισος, Αχαϊκή, Διαγόρας και Διαβολίτσι.