Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 21:04

Οι Παλαίμαχοι Καλαμάτας ζητούν από τη νέα διοίκηση άνοδο και προπονητικό κέντρο

Γράφτηκε από τον

Λίγες μέρες πριν από τη γενική συνέλευση της Καλαμάτας και τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, οι Παλαίμαχοι της "Μαύρης Θύελλας"  έκαναν συμβούλιο τη Δευτέρα και σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν από το δ.σ. που θα προκύψει να δημιουργήσει μια ομάδα από ντόπιους παίκτες και να φτιάξει το προπονητικό κέντρο.

Ξεκαθαρίζουν ακόμα ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η ομάδα ΑΦΜ άλλου συλλόγου και προτείνουν τον Ακη Δάλλα ως εκπρόσωπό του στη διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ», με αίσθημα ιστορικής ευθύνης αλλά και διάχυτης αγωνίας για το μέλλον της "Μαύρης Θύελλας", απευθύνεται σήμερα προς τη Διοίκηση, τους τοπικούς άρχοντες, αλλά πάνω απ’ όλα προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης και επισημαίνει τα εξής:
1. Η Καλαμάτα ανήκει πάνω απ’ όλα στο λαό της και επιβάλλεται, τιμώντας τη λαμπρή διαδρομή της, να πρωταγωνιστεί, όπου και αν αγωνίζεται, και να πηγαίνει πάντα ψηλότερα. 2. Η ομάδα χρειάζεται σήμερα ένα νέο όραμα και μια νέα δυναμική, με βάση την αξιοποίηση των πολυάριθμων ταλέντων του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και την ισχυρή υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου όλης της Μεσσηνίας.
3. Αμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης που θα προκύψει από την επικείμενη Γ.Σ. πρέπει να είναι: η συγκρότηση μιας ισχυρής, δεμένης ομάδας με κορμό από νέους, ντόπιους παίκτες που θα παίζει σύγχρονο, ποιοτικό ποδόσφαιρο, η άμεση κατασκευή προπονητικού κέντρου σε συνεργασία με το δήμο, η αναβάθμιση των γηπεδικών της εγκαταστάσεων και φυσικά η άνοδος της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία, την οποία χρωστάει στους φιλάθλους της.
4. Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων απαιτείται η δημιουργία ενός ισχυρού διοικητικού σχήματος με τη συμμετοχή, υλική και ηθική, σοβαρών επενδυτών με αγάπη για τη "Μαύρη Θύελλα" και όραμα για την άνοδο της ομάδας και οι οποίοι με εντολή και στήριξη της Γ.Σ. θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και θα εμπνεύσουν την ενότητα και τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.
5. Οι παλαίμαχοι θα στηρίξουμε κάθε αξιόλογο πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στο να αγωνιστεί η ομάδα χρησιμοποιώντας Α.Φ.Μ. οποιουδήποτε άλλου συλλόγου, κάτι που θα αποτελούσε προσβολή προς τον κόσμο και την ιστορία της. Στηρίζουμε ομόθυμα την εκ νέου υποψηφιότητα του μέλους μας Ακη Δάλλα για το νέο Δ.Σ., ο οποίος θα λειτουργεί ως Σύνδεσμος των Παλαιμάχων με τη διοίκηση της ομάδας.
6. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην ομάδα, θα συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες συγκρότησης της νέας διοίκησης και θα προτείνουμε άμεσα και δημόσια μέλη μας που είναι άξια να αναλάβουν κρίσιμα πόστα και να βοηθήσουν καθοριστικά στην ανοδική πορεία της ομάδας. Για μας πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι η "Μαύρη Θύελλα"".