Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 17:01

ΟΦΗ: Ανανέωσε έως το 2023 ο Νιόπλιας

Γράφτηκε από τον
ΟΦΗ: Ανανέωσε έως το 2023 ο Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών τουλάχιστον έως το 2023.

Στο τιμόνι του ΟΦΗ, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο 56χρονος τεχνικός που γλίτωσε τους Κρητικούς απ' τον υποβιβασμό στα playouts της Super League Interwetten, θα βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια, αφού επέκτεινε τη συνεργασία του έως το 2023.

Από την πρώτη στιγμή που ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League Interwetten, προτεραιότητα ήταν να κλείσει το θέμα του προπονητή για την επόμενη χρονιά. Οι εξαιρετικές σχέσεις του Γιάννη Σαμαρά με τον κ. Νιόπλια βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία γρήγορα, εφόσον υπήρξε θέληση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Νιόπλια για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο κ. Νιόπλιας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε σύνολο επτά αγώνων ο ΟΦΗ είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ απομένει η τελευταία αγωνιστική των play out.

Συνολικά, στις δύο θητείες του ως προπονητής της ομάδας μας, μετράει 38 αγώνες (σε Γ Εθνική, Football League και Super League) με απολογισμό 24 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες".

Πηγή: sport24.gr