Δευτέρα, 17 Μάιος 2021 16:56

Αστέρας Τρίπολης-Σίτο: Μαζί ως το 2024!

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης-Σίτο: Μαζί ως το 2024!

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν και προχωράει πλέον στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας, με τον Σίτο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ως το 2024.

Το συμβόλαιο του Σίτο με τον Αστέρα ολοκληρωνόταν το 2022. Ωστόσο, ύστερα από την εξαιρετική του φετινή παρουσία, ο Ισπανός ανταμείφτηκε με νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Ο 24χρονος είχε φέτος 35 ματς με 1 γκολ, ενώ ήταν πολύτιμος για το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Θυμίζουμε πως στον Αστέρα, αναμένουν την απάντηση του Σουάρεθ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή των Βαλιέντε-Μουνάφο.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Andres Pascual Santonja. Το νέο συμβόλαιο του Sito με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024».

Η δήλωση του Σίτο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο. Μου αρέσει πολύ η Τρίπολη και ασφαλώς μου αρέσει πολύ να είμαι μέλος του ΑΣΤΕΡΑ. Θα δουλέψω σκληρά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό με την ομάδα μας. Ελπίζω τη νέα σεζόν να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα πράγματα με τον ΑΣΤΕΡΑ. Και επίσης ελπίζω ότι τη νέα σεζόν να είναι στο γήπεδο και οι φίλαθλοί μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους».
Πηγή: gazzetta.gr