Τρίτη, 18 Μάιος 2021 11:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μόνο ένα διπλό σε έξι εξόδους!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μόνο ένα διπλό σε έξι εξόδους!

 

Με άδεια χέρια επέστρεψε από το Ρέθυμνο η Καλαμάτα, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Football League με 1-0 από την Επισκοπή.

Η “Μαύρη Θύελλα” παραμένει μεν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά βλέπει τους διώκτες της να πλησιάζουν, καθώς αδυνατεί να κερδίσει μακριά από την έδρα της.
Ενδεικτικό ότι σε έξι εξόδους μετρά μόνο ένα διπλό, ενώ σε τέσσερις αγώνες δεν έχει σκοράρει. Εμεινε στο 0-0 στη Νάξο με την τυπικά γηπεδούχο Σαντορίνη, στο 0-0 με τη Ρόδο, αλλά και τον Ιάλυσο και προχθές έχασε με 1-0 από την Επισκοπή.
Στο “Ελ Πάσο” προηγήθηκε με πέναλτι του Μαρκόφσκι, αλλά η Καλλιθέα έκανε την ανατροπή και της έσπασε το μέχρι τότε αήττητο. Εχει έτσι να πανηγυρίσει νίκη μακριά από το Στάδιο από τη δεύτερη αγωνιστική, όταν νίκησε με 2-0 τον Ασπρόπυργο χάρη σε τέρματα των Αλεξόπουλου και Μπακαγιόκο.
Η συγκομιδή εκτός έδρας είναι 6 βαθμοί, ενώ αντίθετα στο γήπεδό της η Καλαμάτα έχει 16 βαθμούς σε έξι αγώνες (5 νίκες, 1 ισοπαλία). Τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα δεν της επιτρέπουν να ξεφύγει στη βαθμολογία και θα πρέπει να περιμένει τα εξ αναβολής ματς για να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή.

Τα εκτός έδρας ματς της Καλαμάτας

Σαντορίνη – Καλαμάτα 0-0
Ασπρόπυργος – Καλαμάτα 0-2
Ρόδος – Καλαμάτα 0-0
Καλλιθέα – Καλαμάτα 2-1
Ιάλυσος – Καλαμάτα 0-0
Επισκοπή – Καλαμάτα 1-0

Δεν μπορεί να κάνει τρεις σερί νίκες

Στα αξιοσημείωτα ότι η Καλαμάτα δεν έχει καταφέρει φέτος να κάνει τρεις σερί νίκες. Στον πρώτο γύρο μετά το διπλό στον Ασπρόπυργο (0-2) και την εντός έδρας νίκη (1-0) με την Επισκοπή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Ρόδο στο “σμαραγδένιο νησί”. Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου έκανε το “2 στα 2” στο Δημοτικό Στάδιο με Σαντορίνη (1-0) και Ασπρόπυργο (2-0), αλλά την Κυριακή έχασε με 1-0 από την Επισκοπή. Πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής με τη δεύτερη στη βαθμολογία Ρόδο.