Πέμπτη, 20 Μάιος 2021 15:48

Παναθηναϊκός: Θα έχει προπονητή έως τη Δευτέρα

Γράφτηκε από τον

Το προβάδισμα του "ισορροπημένου" Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι νέες επαφές που θα έχει το Σαββατοκύριακο (22-23/05) ο Αλαφούζος τόσο μαζί του, όσο και με τους Βάιλερ, Μιλόγεβιτς, Κόουλμαν για να καταλήξει στον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει πλέον τα χαρτιά του στο θέμα του προπονητή, έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις με τους τέσσερις υποψήφιους που βρίσκονται στην τελική shortlist (Γιοβάνοβιτς, Βάιλερ, Μιλόγεβιτς, Κόουλμαν) κι ανεβάζει «στροφές» για την τελική επιλογή, προκειμένου να έχει καταλήξει στον νέο "τιμονιέρη" έως τη Δευτέρα (24/05).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η Νο1 "βασική" επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου (ο οποίος και θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του νέου προπονητή), ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφενός διότι έχει προσεγγίσεις από ομάδες της αραβικής χερσονήσου (όπου έχει "χτίσει" εξαιρετικό όνομα την τελευταία οκταετία) κι αφετέρου, διότι κι ο 58χρονος τεχνικός δείχνει να αμφιταλαντεύεται για το αν θα επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια στην Ευρώπη. Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον καλύπτει, όπως κι αυτά που έχει ακούσει σε πρώτη φάση απ’ τους "πράσινους", όμως θέλει να "ζυγίσει" πρώτα πολύ καλά όλα τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, παραμένει το πρώτο όνομα στη λίστα του μεγαλομετόχου της "πράσινης" ΠΑΕ, καθώς θεωρεί πως είναι μία πολύ "ισορροπημένη" επιλογή για να ξαναβάλει σε μία σειρά την ομάδα κι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη νέα (πολύ πιο επίσημη πλέον) επαφή που θα έχουν απευθείας οι δύο άνδρες μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/05), βάζοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα.

Αντίστοιχες επαφές θα έχει ο Αλαφούζος και με τους υπόλοιπους υποψήφιους προπονητές. Και με τον 48χρονο Ελβετό Ρενέ Βάιλερ -ο οποίος έχει ένα "πακέτο" που ενδιαφέρει πολύ τον Παναθηναϊκό και φαίνεται να καλύπτει σε σημαντικό βαθμό όλα όσα χρειάζεται αυτή τη στιγμή το "τριφύλλι"- και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο υπήρξε "αναθέρμανση" τις τελευταίες ημέρες και έχει ξαναμπεί στο "κάδρο" (ενδιαφέροντας παράλληλα και την ΑΕΚ), αλλά και με τον Κρις Κόουλμαν, ο οποίος βρίσκεται ένα "κλικ" πιο χαμηλά απ’ τους δύο παραπάνω και δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι η τέταρτη επιλογή.

Πρόθεση των "πράσινων", είναι μετά το νέο κύκλο συζητήσεων του επόμενου τριημέρου (κι ανάλογα απ’ αυτά που θα συζητηθούν και θα... ζητηθούν απ’ τους υποψήφιους), να παρθεί η τελική απόφαση μέχρι το βράδυ της Κυριακής (23/05) κι απ’ τη Δευτέρα (24/05), ο Παναθηναϊκός να έχει πλέον προπονητή, προκειμένου να αρχίσει να "τρέχει" ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς...

Πηγή: sport24.gr