Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 13:27

Ξάνθη – Παναιτωλικός σήμερα στο πρώτο μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Στα Πηγάδια θα παιχτεί σήμερα το πρώτο από τα δύο… επεισόδια των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, με έπαθλο μία θέση στη Super League της περιόδου 2021/22.

Οι Ακρίτες εξασφάλισαν στο φινάλε των Play Off της Super League 2 τη δεύτερη θέση της κατάταξης και, έχοντας τον πολύπειρο Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν ύστερα από απουσία ενός έτους στα «μεγάλα σαλόνια». Από την άλλη, τα «καναρίνια» του Τραϊανού Δέλλα, δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν τον ΟΦΗ και θα χρειαστεί να παίξουν τη χρονιά σε διπλούς αγώνες. «Πληγή» για τους Αγρινιώτες οι εκτός έδρας εμφανίσεις, με μόλις μία νίκη σε 17 προσπάθειες.
Διαιτητής της αναμέτρησης στα Πηγάδια θα είναι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθούς τους Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) και Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) ενώ 4ος θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).
Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) , ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ:
Σήμερα
Ξάνθη Arena, Ξάνθη – Παναιτωλικός, 3.30 μ.μ. 
Κυριακή 30 Μαΐου
Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ξάνθη, 7.30 μ.μ.