Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 11:00

Ανέλαβε τον Α.Ο. Μελισσίων ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Στα αθηναϊκά γήπεδα επιστρέφει ο Αλέξης Μαντζούνης...

Ο Μεσσήνιος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Α.Ο. Μελισσίων, που μετέχει στην Α’ Αθηνών και παλαιότερα στη Δ’ εθνική.
“Μετά από 8 συνεχόμενες χρονιές (με εξαίρεση τη μισή αγωνιστική σεζόν στον Θρασύβουλο Φυλής) από 2013 έως το 2021 στην αγαπημένη Πελοπόννησο, ήρθε η ώρα να την εγκαταλείψω και να πάμε για καινούριες περιπέτειες στην ποδοσφαιρική Αθήνα. Θα κάνω στην ομάδα της περιοχής μου, αυτό που ξέρω καλά. Υποσχέσεις δίνουν μόνο οι πολιτικοί. Αυτό που λέω πάντα, δουλειά και λάθη. Τα υπόλοιπα... στο γήπεδο”, λέει μεταξύ άλλων ο 55χρονος προπονητής για το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του διαδρομή.
Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει εργαστεί με επιτυχία στη Μεσσηνία κατακτώντας και μάλιστα αήττητος το πρωτάθλημα στην Α’ τυπική με την Κυπαρισσία και χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Πήρε επίσης πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ’ εθνική με τον Πάμισο και κύπελλο με το Διαβολίτσι, από το οποίο αποχώρησε λίγο πριν από την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Ακόμα έχει αναδειχθεί κυπελλούχος Λακωνίας με την Ενωση Πελλάνας Καστορείου.
Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει εργαστεί ακόμα στον Πανηλειακό, τον Παναυπλιακό, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον Θρασύβουλο, στην Κορωνίδα Κοιλάδες και στις ομάδες Κ 15, Κ 17, Κ20 της Καλλιθέας και συνεργάτης της πρώτης ομάδας. Ο Μαντζούνης έχει περάσει και από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το διάστημα 2008 έως 2010. ως αναλυτής αντιπάλου και σκάουτερ μεταγραφικών στόχων, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιγιάλειο, έχοντας τον ίδιο ρόλο αλλά και ως συνεργάτης του Π. Τζαναβάρα.
Στον Α.Ο. Μελισσίων θα έχει στο πλευρό του τον Ζήση Κατσαρό, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης, έχοντας περάσει από ομάδες της Α ΕΠΣ Αθηνών, την Ν.Ιωνία , τα Πετράλωνα, το Ρουφ και το Παλαιό Φάληρο.