Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 13:38

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ξανά δράση την Κυριακή στον 9ο όμιλο - Ο Ανδριανός σφυρίζει Διαβολίτσι - Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Την απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στον 9ο όμιλο πήρε η ΕΠΟ, παρότι εκκρεμεί το εξ αναβολής ματς Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος για την 10η αγωνιστική.

Ετσι οι ομάδες επιστρέφουν μεθαύριο στη δράση για την 11η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει το μεσσηνιακό ντέρμπι Διαβολίτσι – Πάμισος.
Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 5 μ.μ. Δεν θα γίνει φυσικά το Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Πάτρας, που είχαν ως συνέπεια να αλλάξει ο προγραμματισμός στον 9ο όμιλο. Θυμίζουμε ότι δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα η εμβόλιμη 11η και 12η αγωνιστική. Περιθώρια για νέες αναβολές όμως δεν υπάρχουν με δεδομένο ότι μετά το τέλος του πρώτου γύρου, θα γίνουν μπαράζ για την άνοδο. Ετσι η ΕΠΟ όρισε χθες διαιτητές για την 11η αγωνιστική. Το ερώτημα είναι πότε θα γίνουν τα εξ αναβολής ματς της Θύελλας, ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, όλα είναι ανοιχτά για τον τίτλο και την παραμονή. Για Διαβολίτσι και Πάμισο, το μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”είναι καθοριστικό στη μάχη της σωτηρίας.
Τον εν λόγω αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κώστας Ανδριανός από την Αχαία, με βοηθούς τους Κύριο και Τριαντάφυλλο από Αρκαδία και Κορινθία, αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές στον 9ο όμιλο έχουν ως εξής:

Κυριακή, 5 μ.μ.

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας
Στάμος, Νυδριώτης, Τσολακίδης (Αθηνών)
Α.Ο. Διαβολιτσίου – Πάμισος
Ανδριανός (Αχαΐας), Κύριος (Αρκαδίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
παρατηρητής ο Νίκος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)
Ζάκυνθος – Παλληξουριακός
Τσάκαλης, Καραμέρος, Κορδάς (Ηλείας)
Διαγόρας Βραχνέικων – Αχαϊκή
Χρονάς, Οικονόμου, Ζούλης (Αχαΐας).
Ναυπακτιακός - Εθνικός Σκουλικάδου
Ξηρογιάννης, Παγουράς, Δελλής (Βοιωτίας)
Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών αναβλήθηκε
Ρεπό: Τσιλιβή.