Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 15:47

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Τούχελ έως το 2024

Γράφτηκε από τον

Η Τσέλσι επιβράβευσε τον Τόμας Τούχελ για την κατάκτηση του Champions League επεκτείνοντας το συμβόλαιό του γι' ακόμη τρία χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τόμας Τούχελ ήταν ο "στρατηγός" της φετινής Τσέλσι. Μετά και την έλευση του τον Ιανουάριο, οι μπλε άλλαξαν πρόσωπο προς το καλύτερο και εν τέλει κατέκτησαν το Champions League στον τελικό του Ντραγκάο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1-0.

Η Τσέλσι αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Γερμανό τεχνικό και έτσι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2024. Αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Τούχελ και τον Αμπράμοβιτς και δεν άργησε να επιτευχθεί συμφωνία.

"Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι ευγνώμων γι' αυτή την εμπειρία και χαίρομαι που θα συνεχίσω να είμαι μέρος της οικογένειας της Τσέλσι. Θα έρθουν ακόμη καλύτερες στιγμές και ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα" δήλωσε στην ιστοσελίδα της Τσέλσι ο Γερμανός προπονητής.

Επίσης, η σιδηρά κυρίας της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανοβσκάγια, τόνισε: "Ο Τόμας έγινε αμέσως αναφαίρετο κομμάτι της οικογένειας της Τσέλσι. Η επιστροφή στην πρώτη τετράδα ήταν σημαντική και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευχαριστημένοι απ' την κατάκτηση του Champions League. Ανυπομονώ για τις επιτυχίες της επόμενης σεζόν".

Ο Τούχελ φέτος βρέθηκε στον πάγκο σε 31 παιχνίδια της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 20 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Πηγή: sport24.gr