Τετάρτη, 02 Ιούλιος 2014 20:14

Το παίρνει πάνω του ο Σωκράτης που μπαίνει στην "Μαύρη Θύελλα"!

Γράφτηκε από τον

Την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε το Σωκράτη Παπασταθόπουλο να το παίρνει πάνω του και να μπαίνει στη νέα διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» επιβεβαίωσε σήμερα στο «Νotosport" ο μάνατζερ του μουντιαλικού Καλαματιανού αμυντικού. Ο 26χρονος διεθνής άσος της Ντόρτμουντ θα συνεισφέρει οικονομικά και πιθανότατα θα έχει κάποιον εκπρόσωπό του στο νέο Δ.Σ., από τον οποίο και θα ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στο "Νοtosport" και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται σήμερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,
Η απόφαση του Παπασταθόπουλου να εμπλακεί, έστω και έμμεσα, στη διοίκηση του «Π.Σ. Η Καλαμάτα» έχει να κάνει πάνω απ’ όλα με την αγάπη του για την ομάδα της πόλης του και τη νεολαία της Μεσσηνίας. Ο Σωκράτης δεν υπόσχεται τίτλους και ανόδους, αλλά ανάδειξη των ντόπιων ταλέντων με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας στην οποία θα κυριαρχεί το μεσσηνιακό στοιχείο και θα είναι έτοιμη για... υψηλές πτήσεις μέσα στα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η επιθυμία του κι ελπίζει ότι με την ισχυρή ποδοσφαιρικά προσωπικότητά του θα καταφέρει να εμπνεύσει το φίλαθλο κόσμο που τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί, να επιστρέψει στο γήπεδο.
Ενας επιπλέον λόγος για τον οποίο αποφάσισε να αναμιχθεί... πιλοτικά στη συμμαχία του Γιώργου Ράλλη για τη «Μαύρη Θύελλα» ήταν ότι δεν ήθελε με τίποτα η Καλαμάτα να φύγει από μεσσηνιακά χέρια. Ενημερώθηκε για τα ενδεχόμενα που υπήρχαν να καταλήξει η ασπρόμαυρη ομάδα στα χέρια του Κούγια ή του Ντάβαρη και αποφάσισε να αναλάβει δράση ώστε τα ηνία να μείνουν εντός του νομού.
Η νέα σεζόν θα αποτελέσει... βαρόμετρο για τη μελλοντική δράση του μουντιαλικού Καλαματιανού αμυντικού στη διοίκηση. Αν δει πως η κατάσταση εξελίσσεται όπως επιθυμεί και διαπιστώσει πως υπάρχει συνέπεια και οργάνωση στο εσωτερικό του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα και στήριξη από τον κόσμο που τον περιβάλει, την επόμενη χρονιά είναι πολύ πιθανό να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά. Το μόνο, σίγουρο, πάντως είναι ότι η παρουσία του έστω και από μακριά μπορεί να εγγυηθεί καλύτερες μέρες για τη «Μαύρη Θύελλα». 

Την Κυριακή οι εκλογές

Τέλος, θα θυμίσουμε ότι την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για νέα διοίκηση στην "Μαύρη Θύελλα". Το ραντεβού έχει δοθεί στις 10 στην αίθουσα «Α. Κουμουνδούρος» στην Νομαρχία. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποια υποψηφιότητα, πλην της "ομάδας" Ράλλη.