Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 18:21

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Παρρά ως το 2026

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Παρρά ως το 2026

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους μένοντας ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Ο Αλέξανδρος Παρράς αποτελούσε μια «κλεισμένη» μεταγραφή για την ΑΕΚ εδώ και μήνες καθώς ο 23χρονος αριστερός μπακ τα είχε βρει σε όλα με την Ένωση με το συμβόλαιό του από τον Παναιτωλικό να ολοκληρώνεται.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτησή του με τον Παρρά να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Ο Παρράς θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Ένωσης και θα φανεί αν θα δοθεί δανεικός ή αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παρρά. Ο Έλληνας αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλέξανδρος Παρράς γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1998. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Άρτας. Ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Τζουμέρκων και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναιτωλικού. Αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 του Παναιτωλικού και στη συνέχεια προβιβάστηκε στην Κ19, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 30 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και στις 21 Οκτωβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σε παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα για την Super League. Συνολικά μέτρησε 12 εμφανίσεις με την ομάδα του Αγρινίου σε πρωτάθλημα και κυπέλλου, ενώ υπήρξε διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Αλέξανδρος Παρράς τόνισε στο aekfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος,. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν κάτι που το περίμενα πώς και πώς εδώ και έναν χρόνο. Θα δώσω το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Είναι μεγάλο όνειρο για εμένα να αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο».

Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

* H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Αλέξανδρου Παρρά, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Πηγή: gazzetta.gr