Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 11:02

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Νέα αναβολή αγωνιστικών στον 9ο όμιλο - Πάει για 23 Ιουνίου το φινάλε

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου αναμένεται να πέσει η “αυλαία” στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο -εμβόλιμη -12η αγωνιστική αναβλήθηκε, όπως και η 13η και τελευταία, που θα γινόταν την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα εξ αναβολής ματς της Θύελλας Πατρών με Ζάκυνθο και Αίαντα Γαστούνης, για την 10η και 11η αγωνιστική, αντίστοιχα. Η ΕΠΟ αποφάσισε ότι πρέπει πρώτα να κλείσουν οι εκκρεμότητες και εν συνεχεία να γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές, που θα κρίνουν τον τίτλο και την παραμονή.
Βέβαια η προχθεσινή 11η αγωνιστική, διεξήχθη κανονικά, παρότι δεν είχε γίνει το ματς της Θύελλας με την Ζάκυνθο, ενώ αναβλήθηκε και αυτό με τον Αίαντα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην πατρινή ομάδα.
Τα εξ αναβολής ματς θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Ιουνίου (Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος) και την Τρίτη 15 Ιουνίου (Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών).
Ως εκ τούτου, η 12η αγωνιστική θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου και η 13η την Τετάρτη 23 Ιουνίου.
Ο Πάμισος θα παίξει στην προτελευταία αγωνιστική εντός με τη Ζάκυνθο και την τελευταία εκτός με τον Αίαντα Γαστούνης.
Το Διαβολίτσι παίζει εκτός με Αχαϊκή και στο φινάλε θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνέικων.
Αμφότερες οι μεσσηνιακές ομάδες μάχονται για την παραμονή, με το Διαβολίτσι να είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Πάμισο στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας. Ο ΑΟΔ με μία νίκη θα ανανεώσει τη θητεία του στην κατηγορία, ενώ οι Νησιώτες χρειάζονται το δύο στα δύο και συνδυασμό αποτελεσμάτων.