Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 13:31

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λίγα σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ

Γράφτηκε από τον

 

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση της Γ.Γ.Α. για να υποβάλλουν τα σωματεία τα απαραίτητα έγγραφα για να συμπεριληφθούν στο μητρώο ειδικής αθλητικής αναγνώρισης.

Ομως μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι τα σωματεία μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που έχουν προχωρήσει στην αποστολή των απαραίτητων εγγράφων ώστε να μπουν στο μητρώο.
Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουν αφού ως αναγνωρισμένα μέλη θα έχουν πολλά οφέλη, ένα από αυτά είναι πως θα μπορούν να πάρουν κάποια επιχορήγηση, κάτι που έχει συμβεί με σωματεία που ήδη έχουν ενταχθεί στο μητρώο ειδικής αθλητικής αναγνώρισης.
Υπενθυμίζουμε ότι για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καταχώρησης στο μητρώο Αθλητικών σωματείων θα πρέπει οι ομάδες να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ΓΓΑ www.gga.gov.gr/mitroo. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει link που αναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης - χορήγησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης. Σημειώνεται ότι τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορονοϊού.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ