Τρίτη, 15 Ιούνιος 2021 11:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανοδος και πρωτάθλημα – Πριμ 25.000 ευρώ από Πρασσά!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανοδος και πρωτάθλημα – Πριμ 25.000 ευρώ από Πρασσά!

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Καλαμάτα, είτε γίνει η αναδιάρθρωση, είτε όχι.

Η πρωτοπόρος “Μαύρη Θύελλα” με την κυριακάτικη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας έφθασε τους 32 βαθμούς και ξέφυγε 5 βαθμούς από Καλλιθέα, Ρόδο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στο νότιο όμιλο της Football League.
Ως εκ τούτου, χρειάζεται ένα βαθμό στα παιχνίδια με Αιγάλεω (εκτός) και Ιάλυσο (εντός) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ θα τερματίσει σίγουρα στην πρώτη δυάδα, που με βάση την αρχική προκήρυξη δίνει εισιτήριο ανόδου. Εφόσον ψηφιστεί η αναδιάρθρωση, θα ανέβουν οχτώ ομάδες από κάθε όμιλο.
Σε αυτή την περίπτωση, η Καλλιθέα δεν θα έχει πρόβλημα, αφού πιθανότατα θα χάσει στα χαρτιά το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Η μόνη απειλή λοιπόν της Καλαμάτας για την πρώτη θέση, είναι η ομάδα της Ρόδου. Τα “ελάφια” υστερούν στην ισοβαθμία με την “Μαύρη Θύελλα” και για να πάρουν το πρωτάθλημα, θέλουν νίκες με Σαντορίνη (εντός) και Ασπρόπυργο (εκτός) και δύο ήττες των πρωτοπόρων. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι ομάδες, αλλά και τους αριθμούς.
Η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο όχι μόνο είναι αήττητη, αλλά δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ, μετρώντας εφτά νίκες και μία ισοπαλία. Θα προσπαθήσει πάντως να τελειώσει από αυτή την αγωνιστική τον τίτλο, ώστε να υποδεχτεί χωρίς άγχος τον Ιάλυσο. Η “Μαύρη Θύελλα” μετά την άνοδο, θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Το έδειξε άλλωστε στα ντέρμπι με Ρόδο, Καλλιθέα, έστω και αν η νίκη με την αθηναϊκή ομάδα ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το εν λόγω ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Καλαμάτας και ισχυρός άνδρας Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος μετά το φινάλε του ματς μπήκε στα αποδυτήρια και υποσχέθηκε στους παίκτες πριμ 25.000 ευρώ για τη νίκη τίτλου! Ο κ. Πρασσάς χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη που ισοδυναμεί ουσιαστικά με πρωτάθλημα και δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.