Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 11:46

Football League: Χάνει 6 βαθμούς η Καλλιθέα!

Γράφτηκε από τον

Νέα δεδομένα έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα του Νοτίου ομίλου της Football League μετά την αφαίρεση τριών βαθμών και τον μηδενισμό στην Καλλιθέα!

Η αθηναϊκή ομάδα έχασε στα χαρτιά το ματς που είχε κερδίσει με τον Αστέρα Βλαχιώτη (1-2) λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή, ενώ της επιβλήθηκε και αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας. Ετσι από τους 27 βαθμούς και τη δεύτερη θέση (μαζί με τη Ρόδο) πάει στους 21 βαθμούς και στην 5η θέση, ισόβαθμη με την Σαντορίνη.
Κάτι που σημαίνει ότι έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, όντας στο -11 πλέον από την πρωτοπόρο Καλαμάτα, που υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη δεύτερη Ρόδο και χρειάζεται ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση την άνοδο.
Οσο για τον Αστέρα Βλαχιώτη με τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά έχει 16 και απέχει 3 βαθμούς από την 8η θέση, που ισοδυναμεί με άνοδο και στην οποία βρίσκεται το Αιγάλεω, με το οποίο θα αναμετρηθεί αύριο η Καλαμάτα. Θυμίζουμε ότι οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας (9ος και 10ος) από κάθε όμιλο υποβιβάζονται, ενώ με την αναδιάρθρωση οι υπόλοιπες θα ανέβουν στη Super League 2.