Πέμπτη, 24 Ιούνιος 2021 12:36

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Φινάλε με ήττα σε αδιάφορο ματς

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε χθες στη Γαστούνη από τον τοπικό Αίαντα ο Πάμισος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης αποχαιρέτησε την τρίτη κατηγορία, όντας στη 10η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.
Από την άλλη η Ηλειακή ομάδα ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη χρονιά μιας και τερμάτισε στην 3η θέση του 9ου ομίλου και παράλληλα είδε τον επιθετικό της Ηλία Κουλούρη να βγαίνει πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 12 γκολ!
Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1’ με τον τέως παίκτη της Εράνης Κώστα Βλαχοπουλο να πλασάρει λίγο άουτ από καλή θέση. Στο 6’ ο Σταθάτος από αριστερά έκανε το σουτ που δεν βρήκε στόχο. Ο Αίας ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και απείλησε εκ νέου στο 10’ με τον Γκρίλλα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Αλεξόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.
Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 18’ με τον Θώδη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Αντωνόπουλο να του λέει “όχι”.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρουμελιώτη να σουτάρει, δίχως να βρει εστία.

Πρώτος σκόρερ του ομίλου ο Κουλούρης

Το γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου επιτεύχθηκε στο 40’ όταν μετά από κόρνερ του Σταθάτου, ο Κουλούρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Πάμισο να μην κινδυνεύει.
Η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 78’ με τον Γεωργιόπουλο να δίνει στον Βασιλικόπουλο που πλάσαρε, όμως ο Αλεξόπουλος έδιωξε στη γωνία του.
Το ματς σφύριξε ο Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας).
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος (93′ Κρίκος), Γκρίλλας, Βατσής, Τσακοπιάκος (68′ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Κουλούρης (68′ Γεωργιόπουλος), Βλαχόπουλος (82′ Χριστοφοράτος), Κάρδαρης (82′ Βράπι).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αλεξόπουλος (81’ Αντωνόπουλος), Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Κατσιβαρδέας, Γεωργιόπουλος, Θώδης (80’ Κόκκαλης), Ακριστινέι, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος.