Παρασκευή, 25 Ιούνιος 2021 12:12

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Μας θεωρούσαν όλοι πεσμένους”, τονίζει ο Κ. Παλαμάρας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την πιο “γλυκιά” ισοπαλία της χρονιάς απέσπασε την Τετάρτη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς το εντός έδρας 0-0 με τον Διαγόρα Βραχνέικων, σε συνδυασμό με την “λευκή” ισοπαλία της Ζακύνθου με την Αχαϊκή, σήμανε την παραμονή του ΑΟΔ στη Γ’ εθνική!

Η μεσσηνιακή ομάδα ισοβάθμησε με την Αχαϊκή, με την οποία είχε ίδιο συντελεστή τερμάτων (-1) αλλά έμεινε στην κατηγορία, γιατί υπερέχει στο δεύτερο κριτήριο που είναι η καλύτερη επίθεση. Ετσι θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία για τρίτη σερί σεζόν στις εθνικές κατηγορίες!

Κάτι που λίγοι περίμεναν με την επανέναρξη της Γ’ εθνικής, αφού το Διαβολίτσι δεν είχε βαθμό και έπρεπε να ξεπεράσει στη βαθμολογία πέντε ομάδες σ’ ένα εξπρές πρωτάθλημα ενός γύρου!
“Η ομάδα όταν ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα, ήταν θεωρητικά πεσμένη. Αν έλεγες ο πρώτος που θα πέσει, θα σου έλεγαν το Διαβολίτσι. Μας θεωρούσαν όλοι πεσμένους. Τα παιδιά όμως έβγαλαν ενέργεια, ψυχή και πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Το διπλό στο Τσιλιβή ήταν πολύ σημαντικό, γιατί πίστεψαν στους εαυτούς τους και ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει καλό τέλος. Πετύχαμε πολύ σημαντικές νίκες, γιατί τα ματς ήταν “εξάποντα”. Οταν κέρδισες τη Θύελλα, στην ουσία την έριξες, όπως και το Τσιλιβή”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Παλαμάρας για την παραμονή στη Γ’ εθνική.
Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου τόνισε ότι η ομάδα του έμεινε δικαιότατα στην κατηγορία και θα μπορούσε να το είχε πράξει πιο άνετα, χωρίς να περιμένει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ήττα από τον Πάμισο και η διακοπή μέχρι το ματς με την Αχαϊκή αποσυντόνισαν το Διαβολίτσι, που είχε και πολλά προβλήματα τραυματισμών στο φινάλε. Γι’ αυτό και η παραμονή κρίνεται ως μεγάλη επιτυχία.
“Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από όλους, γιατί κάναμε φοβερή προσπάθεια και μείναμε συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουμε, κάτι που όλοι πίστευαν ότι δεν μπορούμε”, σημειώνει ο Κ. Παλαμάρας που απένειμε τα εύσημα στους παίκτες και ευχαρίστησε τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

“Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την παραμονή και τον αγώνα που έκαναν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Κωνσταντάρα, τον κ. Χαρίτση, τον κ. Βεργή, που ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστεί. Εδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ώστε να αναλάβω σε μια δύσκολη περίοδο.
Η χρονιά έκλεισε θετικά και πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε όλοι και στη συνέχεια η διοίκηση θα κάνει τον σχεδιασμό”.

Πριμ για την παραμονή

Ο Α.Ο.Δ. έστω και με μπόλικο άγχος, κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του στις εθνικές κατηγορίες και η διοίκηση ανακοίνωσε μετά το ματς με τον Διαγόρα ότι θα δοθεί πριμ σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Παράλληλα τους έκανε το τραπέζι τόσο πριν, όσο και μετά το ματς, όπου είχε φύγει το άγχος και υπήρχε ικανοποίηση για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε σε μια ιδιαίτερη σεζόν.