Δευτέρα, 07 Ιούλιος 2014 21:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Τρέχουν" να καλύψουν το χαμένο έδαφος με προπονητή και παίκτες

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Τρέχουν" να καλύψουν το χαμένο έδαφος με προπονητή και παίκτες

Με τα… μούτρα στη δουλειά καλούνται να πέσουν οι διοικούντες της Καλαμάτας, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο χρόνο και να φτιάξουν μια αξιόπιστη ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη βγήκε ενισχυμένη από τη γενική συνέλευση της Κυριακής και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη των τριών προηγούμενων χρόνων, επιτυγχάνοντας στο τέλος της χρονιάς τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη
Β' εθνική. Αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένο να γίνει το πρώτο συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο και η συγκρότηση σε σώμα.
Να θυμίσουμε πως το νέο συμβούλιο το απαρτίζουν οι Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Ακης Δάλλας, Χρήστος Λουκάς, Αλκης Καραγιάννης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο Τάκης Δεδούσης, ο οποίος θα είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος στην διοίκηση της πλευράς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Το πρώτο μέλημα του Ράλλη και των συνεργατών του είναι να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα του προπονητή (σίγουρα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας). Το μέλλον λοιπόν του Μίλτου Γκόφα στο "μελανόλευκο" πάγκο είναι αβέβαιο, όπως υποστήριξε και στη γενική συνέλευση ο Ράλλης.
Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων με τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.