Τρίτη, 29 Ιούνιος 2021 17:01

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο “Κερασούλια” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο σ’ ένα εξαιρετικό περιβάλλον είχαν δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ο λόγος για την νεοσύστατη “Μικτή ομάδα Αλαγονίας” και τη “ Νο Pasaran”, που αναμετρήθηκαν στο γήπεδο «Κερασούλια» στις Πηγές. Η αγάπη για το βουνό, σε συνδυασμό με το μεράκι για το ποδόσφαιρο, έφεραν τις εν λόγω ομάδες στο γήπεδο σ’ έναν αγώνα όπου υπερίσχυσε το κέφι, ο ενθουσιασμός και η ευγενής άμιλλα.

Το ματς έγινε με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για αγωνιζόμενους και κοινό, που έζησαν ένα μοναδικό αθλητικό και πολιτιστικό απόγευμα στο βουνό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλαγονίας, που σημειώνει ακόμα τα εξής: “Οι χαρακτηριστικές στιγμές της αναμέτρησης σημαδεύτηκαν από τις επιδόσεις του Γιώργου Καζάκου, τερματοφύλακα της Μικτής ομάδας Αλαγονίας, ο οποίος προστάτεψε πολλές φορές την εστία της ομάδας από δύσκολες βολές, από την επιθετική δεξιότητα του Γιάννη Κάστανου και τα εύστοχα γκολ του, καθώς και την ισχυρή άμυνα του Γιώργου Κυριακόπουλου. Ο Αγώνας «Μικτή Ομάδα Αλαγονίας – No Pasaran» έληξε 7-6 και όπως δείχνει το σκορ η ένταση ήταν αμφίρροπη και το κέφι σε κορύφωση καθ’ όλη την αναμέτρηση. Με την ευκαιρία του αγώνα αναμένουμε να αποκατασταθούν σύντομα οι φθορές καθίζησης του τάπητα και οι παρελκόμενες ζημιές, για τις οποίες ο Δήμος Καλαμάτας ενημερώνεται από τους αρμόδιους φορείς. Έτσι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με πλήρη ασφάλεια όλες οι αθλητικές δραστηριότητες. Δεν πρέπει να αγνοούμε πως το γήπεδο «Κερασούλια» είναι ένας αθλητικός χώρος σε ένα εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί όλο τον χρόνο επισκέπτες και αθλούμενους, για ποιοτική προπόνηση και άθληση σε υγιεινό, σπάνιο φυσικό περιβάλλον. Ο φιλικός αγώνας της 6ης Ιουνίου εκτάκτως αφιερώθηκε στην μνήμη του Δημήτρη Χριστοδουλάκη, που με θλίψη αποχαιρετήσαμε την ίδια ημέρα το απόγευμα”.