Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 11:00

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανανεώσαν για 2 χρόνια Κωνσταντινόπουλος και Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανανεώσαν για 2 χρόνια Κωνσταντινόπουλος και Αναστασόπουλος

Ημέρα ανανεώσεων ήταν η χθεσινή για τη "Μαύρη Θύελλα", καθώς ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (φωτό κάτω) και ο Νίκος Αναστασόπουλος, έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση της Καλαμάτας για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023.

Ο Κωνσταντινόπουλος κάλυψε με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Αναστασόπουλος ήταν φέτος από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες σε μεσαία γραμμή. Αμφότεροι υπέγραψαν χθες διετή συμβόλαιο, με την ΠΑΕ να προχωρά στις σχετικές ανακοινώσεις.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάνο Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει στο... σπίτι του για ακόμα δύο χρόνια.Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη "Μαύρη Θύελλα", αναφέρει η Καλαμάτα για τη συμφωνία με τον ικανό αμυντικό και λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε η ανακοίνωση για τον Σπαρτιάτη μέσο.
"Ανανεώσεων συνέχεια για τη "Μαύρη θύελλα" με το Νίκο Αναστασόπουλο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και να παραμείνει το μηχανάκι και η ψυχή της ομάδας στο χώρο του κέντρου".

Θυμίζουμε ότι την αρχή στις ανανεώσεις είχε κάνει ο κεντρικός αμυντικός Τζούνιορ Μπακαγιόκο, που ήταν αποκάλυψη στη Football League.
Η Καλαμάτα ξεκινά το χτίσιμο για τη Super League 2 από τη μεσοαμυντική γραμμή, αφού είχε φέτος την καλύτερη άμυνα στο νότιο όμιλο (7 γκολ), ενώ στο γήπεδό της δεν δέχτηκε γκολ και κέρδισε όλα τα ματς με εξαίρεση αυτό με τη Νίκη Βόλου (0-0). Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ο κορμός στα μετόπισθεν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και προσθήκες.
Το νέο πρωτάθλημα άλλωστε θα έχει υψηλότερο δείκτη δυσκολίας και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να έχει περισσότερες επιλογές.