Σάββατο, 03 Ιούλιος 2021 12:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φεύγει ο Ταΐρης, ψάχνει για τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Καλαμάτα, καθώς ο Δημήτρης Ταΐρης είναι στην... έξοδο.

Ο έμπειρος πορτιέρο αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και οι πρωταθλητές καλούνται να καλύψουν ένα μεγάλο κενό. Διότι ο Ταΐρης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της “Μαύρης Θύελλας”, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε όλα τα ματς στο Δημοτικό Στάδιο!
Συνολικά αγωνίστηκε στα 17 από τα 18 παιχνίδια στη Football League, δεχόμενος μόνο πέντε γκολ και έχοντας καταγράψει εντυπωσιακές επεμβάσεις σε πολλά ματς.
Η Καλαμάτα του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν εισέπραξε θετική απάντηση και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Μία ακόμα αποχώρηση

Ο Ταΐρης δεν είναι ο μόνος που αποχωρεί από τη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία ούτε με τον Αλέξανδρο Νατσιόπουλο . Ο έμπειρος μέσος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με αρκετούς ακόμα παίκτες, που δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, όπως ο Γκαλίτσιος.
Οσον αφορά τις ανανεώσεις, έχουν συμφωνήσει οι Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, που ήταν το βασικό στόπερ και αριστερό μπακ, αντίστοιχα, καθώς και ο βασικός αμυντικός μέσος Αναστασόπουλος. Πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός, που έφερε την άνοδο στη Super League 2 και παράλληλα να γίνουν 4-5 προσθήκες με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.