Τρίτη, 06 Ιούλιος 2021 10:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Θα πρωταγωνιστήσουμε και στη Super League 2”, το μήνυμα του Γ. Ράλλη

Γράφτηκε από τον

Η μη αδειοδότηση από την ΕΠΟ που συνεπάγεται με περιορισμό στις μεταγραφές για την Καλαμάτα, προβληματίζει τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας”.

Στην ίδια μοίρα βέβαια βρίσκονται οι περισσότερες ΠΑΕ της Super League 2, καθώς μόνο έξι έχουν δει τον φάκελό τους να εγκρίνεται από τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας.
Στη “Μαύρη Θύελλα” δηλώνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που είναι απαραίτητο για να λάβει μέρος στη SL2. Οσον αφορά την αδειοδότηση απο την ΕΠΟ, ελπίζουν ότι θα δοθεί η δυνατότητα να καταθέσουν ξανά φάκελο οι ομάδες που έχουν κοπεί.
Οπως και να ‘χει όμως, ο στόχος δεν αλλάζει για τη “Μαύρη Θύελλα” που θέλει να πρωταγωνιστήσει για δεύτερη σερί σεζόν.
“Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα πρωταγωνιστήσουμε και στη Super League 2, ότι και να γίνει με την αδειοδότηση”, λέει στην “Ε” ο Γιώργος Ράλλης, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους Μεσσήνιους φιλάθλους.
Ο παράγοντας και μέτοχος της Καλαμάτας, σημειώνει ότι ο σχεδιασμός προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ίσως και μέσα στην εβδομάδα ανακοινωθούν οι πρώτες ηχηρές μεταγραφές. Να σημειωθεί πάντως, ότι οι ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ, έχουν δικαίωμα μεταγραφών μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 25 ετών, αλλά και τριών Ελλήνων ή αλλοδαπών ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς και ξένους κάτω των 23 ετών.

Βγήκαν τα διαρκείας

Ο κόσμος τη νέα σεζόν επιστρέφει στα γήπεδα υπό προϋποθέσεις βέβαια (εμβολιασμένοι και στο 85% της χωρητικότητας των γηπέδων) και από την ΠΑΕ Καλαμάτα έγινε γνωστό ότι βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, που αφορά οργανωμένους και παλαίμαχους) και φθάνουν μέχρι 500 ευρώ για τη θύρα των επισήμων.
Η Καλαμάτα θα δώσει στην έδρα της 17 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το κύπελλο Ελλάδας.