Τρίτη, 06 Ιούλιος 2021 13:55

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Συμφώνησε με Πεφάνη, ξεκίνησε ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον

Το κτίσιμο της ομάδας εν όψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.

Η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η πρόσληψη προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Αλέκο Λυκοτραφίτη. Ετσι την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ανέλαβε ο Καλαματιανός προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης. Παράλληλα με τον κ. Πεφάνη, η διοίκηση γνωστοποίησε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Ξυδιά. Αμέσως μετά η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή ξεκίνησαν τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, δίνοντας προτεραιότητα στο ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και από εκεί και μετά ανάλογα να κινηθούν και για την ενίσχυση μέσα από το μεταγραφικό παζάρι.
Μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Παναγιώτης Γαλίτης (αμυντικός), Σπύρος Λύσαρης (τερματοφύλακας), Βασίλης Γιάνναρης (επιθετικός), Βασίλης Ρηγόπουλος (αμυντικός μέσος), Βαγγέλης Καπακλής (αμυντικός) και Νίκος Βασιλόπουλος (αμυντικός).
Στο προπονητικό τιμ του Βλαχόπουλου δεν θα βρίσκεται τη νέα περίοδο ο γυμναστής Μιχάλης Γεωργιόπουλος. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο νεαρός γυμναστής δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και έτσι οι δύο πλευρές προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας του.
Πριν από 10 ημέρες περίπου η διοίκηση έβγαλες προς πώληση τις κάρτες διαρκείας για τη ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Συγκεκριμένα από τις 22 Ιουνίου έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών και η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Σε κυκλοφορία τίθεται και από σήμερα την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας και η κάρτα μέλους με πολλά προνόμια προς τους χορηγούς τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας σε συνεργασία με την tum .gr”.