Παρασκευή, 09 Ιούλιος 2021 14:15

Αφαίρεση 3 βαθμών και πρόστιμο στη Ρόδο

Γράφτηκε από τον

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο 16.000 ευρώ, επέβαλλε το Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης στη Ρόδο, η οποία θα καταθέσει έφεση.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, έκανε δεχτές τις ενστάσεις της Σαντορίνης, που κέρδισε έτσι στα χαρτιά το μεταξύ τους ματς (είχε ηττηθεί με 3-1). Επί της ουσίας δεν αλλάζει βέβαια κάτι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League 2. Αντίθετα απορρίφθηκαν οι καταγγελίες του Αστέρα Βλαχιώτη κατά της Ρόδου και έτσι οι Λάκωνες υποβιβάζονται και τυπικά στη Γ’ εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας:
Συνεκδίκασε και δέχεται τις ενστάσεις της ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 κατά της ΠΑΕ Ρόδος. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 με σκορ 3-0. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League από την ΠΑΕ Ρόδος και της επιβάλλει πρόστιμο δεκαέξι χιλιάδων (16.000) ευρώ. Συνεκδίκασε και απορρίπτει τις καταγγελίες της ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη κατά της ΠΑΕ Ρόδος”