Τετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 19:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δεν συνεχίζει με Γκόφα και αποφασίζει για τον νέο τεχνικό

Γράφτηκε από τον

Οριστικοποιήθηκε σήμερα αυτό που διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα, ότι δηλαδή ο Μίλτος Γκόφας δεν θα συνεχίσει στην "Μαύρη Θύελλα".


Οι Μεσσήνιοι αποφάσισαν να μην κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Αιγιώτη τεχνικό και σήμερα ο Γιώργος Ράλλης του μετέφερε τηλεφωνικά  ότι απόφαση της διοίκησης είναι να τελειώσουν εδώ την συνεργασία τους.
Ο Γκόφας από την πλευρά του αποχαιρετά πικραμένος την Καλαμάτα, καθώς περίμενε ότι οι Μεσσήνιοι θα επιδίωκαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί του. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκόφας σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγες ώρες πριν την συνομιλία με τον Ράλλη, είχε θέσει ο ίδιος τον εαυτό του εκτός "Μαύρης Θύελλας" θεωρώντας ότι δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε το τελευταίο διάστημα.
Η Μεσσηνιακή ομάδα λοιπόν γυρίζει οριστικά σελίδα και τα μέλη της διοίκησης καλούνται να αποφασίσουν για τον νέο τεχνικό της ομάδας. Υπάρχουν 4-5 ονόματα που εξετάζονται και στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" αισιοδοξούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα προπονητή.