Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 12:59

Επέστρεψε στην Ακρόπολις ο Γιάννης Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ξανά στην Ακρόπολις ο Γιάννης Χριστόπουλος!

Ο Καλαματιανός προπονητής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της σουηδικής ομάδας και επέστρεψε στον πάγκο, έχοντας βοηθό τον γνωστό στους Ελληνες φιλάθλους από το πέρασμά του στην ΑΕΚ Λουάι Τσάκνο.

Ο Χριστόπουλος είχε πετυχημένη σεζόν στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Σουηδίας, αλλά οι ιθύνοντες της Ακρόπολις δεν ανανέωσαν τη συνεργασία.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έφερε όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα (η ομάδα φέτος είναι στη ζώνη του υποβιβασμού), με την διοίκηση να καταλαβαίνει το λάθος της και να λύνει τη συνεργασία με τον Μίρτσα Γιέλεσακ, επαναφέροντας στον πάγκο τον πρώην προπονητή της ¨"Μαύρης Θύελλας".
"Το φετινό πρωτάθλημα της Σουπερέταν είναι πιο σοφτ από το περσινό. Οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά και δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες αποστάσεις όπως πέρσι η Ντέγκεφορς και η Χάλμσταντ. Ανεξαρτήτως του μεγέθους του κλαμπ και του μπάτζετ, όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν όλες και έτσι δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτε για μας", δήλωσε ο Χριστόπουλος που έκανε ντεμπούτο στον χθεσινό αγώνα με την Χέλσινγκμποργκ.