Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 15:23

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απέκτησε νέα γραφεία στο κέντρο της πόλης

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απέκτησε νέα γραφεία στο κέντρο της πόλης

Νέα γραφεία στο κέντρο της πόλης απέκτησε η ΑΕΚ Καλαμάτας, που συνεχίζει τις κινήσεις οργάνωσης και λειτουργίας σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά.

Ηδη από τις αρχές τις περσινής αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση είχε δείξει τις προθέσεις της κάνοντας κινήσεις που μεγαλώνουν μια ομάδα και οι οποίες δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
Ετσι τις προηγούμενες ημέρες, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση, ο κιτρινόμαυρος σύλλογος απέκτησε γραφεία τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας Κώστας Τριαντόπουλος, αναφέρονται τα εξής:
“Με ικανοποίηση ενημερώνουμε πως ο σύλλογός μας απέκτησε την δική του στέγη στο κέντρο της πόλης η καρδιά της ΑΕΚ Καλαμάτας θα χτύπα και εκτός των αγωνιστικών γραμμών. Στα νέα μας γραφεία θα σχεδιάζουμε, θα οργανώνουμε και θα προσπαθούμε να υλοποιούνται όλοι οι στόχοι που θα θέτουμε, με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, της αγαπημένης μας ομάδας. Παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφίες του νέου χώρου μας.
Τέλος, ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου που αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, με την πεποίθηση για ομαλή έναρξη, διεξαγωγή και κυρίως ολοκλήρωση της”.