Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021 13:28

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος πρόεδρος στην Εράνη Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιώργο Λυμπερόπουλο στη θέση του προέδρου θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική χρονιά η Εράνη.

Την Τετάρτη το βράδυ στο πρώτο συμβούλιο της νέας διοίκησης που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της προηγούμενης εβδομάδας, έγινε η συγκρότηση σε σώμα. Η νέα διοίκηση αποτελείται από 16 άτομα, ανάμεσα τους και κάποια που μέχρι πριν ένα δύο χρόνια ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους Γιώργο Λυμπερόπουλο πρόεδρο, Χρήστο Αρβανιταντώνη α’ αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό, Βασίλη Κίτσο β’ αντιπρόεδρο, Γιώργο Γριβοκωστόπουλο γενικό γραμματέα, Γεωργία Πιτταρά γενική γραμματέα, Ελένη Θάνου ταμία, Παναγιώτη Καυκή έφορο υλικού, Δημήτρη Κρεκούκια έφορο υλικού, Βασίλη Αθανασόπουλο, Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, Γρηγόρη Σταματόπουλο γενικοί αρχηγοί, Αναστασία Γεωργακοπούλου υπεύθυνη τμημάτων υποδομής, Ζαχαρία Στάμο μέλος και γιατρός της ομάδας, Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, Λεωνίδα Σύλλα και Γιώργο Χαλιακόπουλο μέλη.
Μετά το συμβούλιο έγινε συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα θα κινηθεί στο πλάνο και τη φιλοσοφία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.
Από χθες ξεκίνησε η διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, όπου ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος με τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών που απαρτίζουν οι Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αρβανιταντώνης θα ασχοληθούν πρώτα με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας και αυτούς που είχαν συμφωνία για συνεργασία ενός χρόνου. Το βάρος πέφτει πρώτα στις ανανεώσεις και από εκεί και πέρα ανάλογα με το τι ανάγκες υπάρχουν η ομάδα θα κινηθεί για να καλύψει τα κενά από το μεταγραφικό παζάρι.
Παράλληλα με τις επαφές με τους παίκτες που ήταν τη χρονιά που πέρασε στην ομάδα, η διοίκηση έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, όμως θα χρειαστεί πρώτα να ολοκληρωθούν τα θέματα των ανανεώσεων και μετά θα προχωρήσουν στις μεταγραφικές κινήσεις. Ανάλογα με το ποιοι παίκτες θα μείνουν θα εξαρτηθεί αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και έτσι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσει.

Φιλικό με Greek Legends 2004

Φιλικό που έχει φιλανθρωπικό σκοπό θα διοργανώσει η Εράνη στις αρχές Σεπτεμβρίου με την ομάδα Greek Legends 2004.
Είναι ο σύλλογος που έχουν δημιουργήσει οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία.
Το φιλικό αυτό είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε, αλλά λόγω του κορονοϊού αναβλήθηκε.
Το παιχνίδι, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας και γίνεται με σκοπό να μαζευτούν έσοδα για την αγορά απινιδωτή. Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση θα πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα με την πανδημία.