Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021 19:17

Αντερλεχτ - ΟΦΗ 1-1: Έστειλαν θετικά μηνύματα οι Κρητικοί

Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ σε φιλικό προετοιμασίας στις Βρυξέλλες έχοντας για σκόρερ τον Κοροβέση, σε ένα ματς που η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Μετά την ήττα με 2-1 από την Φίτεσε στην Ολλανδία στην πρεμιέρα των καλοκαιρινών φιλικών του αγώνων, ο ΟΦΗ ταξίδεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, όπου αντιμετώπισε την Άντερλεχτ (παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς αφού το βράδυ της Παρασκευής αντιμετωπίζει τον Άγιαξ με την πρώτη ομάδα).

Στο φινάλε του ματς το πρόσημο είναι θετικό για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο κατά διαστήματα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ, με τους Κρητικούς να έχουν ωστόσο την υπεροχή από το 25' και μετά και να έχουν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με πρωταγωνιστές τους Ντε Γκουζμάν (άουτ το σουτ του) και Καστάνιος (απέκρουσε ο κίπερ Βερμπρούγκεν).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νιόπλιας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ενώ ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63' από γκολ του Ντάουντα, για να βρει ωστόσο την απάντηση στο 80' με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Κοροβέση ύστερα από γύρισμα του Μαρινάκη.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Βάτερμαν, Βάις, Βούρος, Πασαλίδης, Λυμπεράκης, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Σαρδινέρο, Καστάνιος, Φαν Ντούινεν

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Βάις, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Στάρτζεον, Νοικοκυράκης, Γρίβας
Πηγή: sport24.gr